Jag har börjat jobba deltid vid sidan av bloggen

När jag var 15 år valde jag gymnasielinje och jag valde linjen sam-media. Jag vill jobba med profiler, jag vill göra event, jag vill jobba med marknadsföring och reklam… Det var mycket, det är mycket jag vill göra. Jag startade min instagram och sedan bloggen och det gick bra. Det är idag mitt heltidsjobb och jag älskar det!

Senaste månaderna eller egentligen senaste året så har jag känt att jag vill göra mer. Det är ensamt att jobba som influenser, jag sitter ensam hemma i min lägenhet, fotar, filmar, skriver… Det är lustigt ändå hur ett jobb där man har ett så stort kontaktnät och socialiserar ut mot flera hundratusen människor varje dag fortfarande är så ensam. För även fast jag pratar med er varje dag så sitter jag här ensam med min dator.

Jag har i alla fall känt att jag saknar den sociala kontakten. Jag är en väldigt social och utåtriktad person och jag mår inte bra av att vara ensam hela dagarna så jag har faktist börjat jobba deltid 3 dagar i veckan och har gjort det nu i snart 2 månader. Jag kommer absolut inte lägga ner varken blogg, instagram eller YouTube pågrund av detta utan det kommer fortfarande komma upp 2 inlägg här varje dag och 1-2 videor på Youtube i veckan. Ni har säkert inte ens märkt att jag har lagt mer tid på annat håll också då uppdateringen har varit precis som vanligt.

Men alltså jag ÄLSKAR att ha kollegor! Jag känner mig faktiskt piggare och gladare sen jag landade inne i ett kontor med kollegor trots att jag måste gå upp kl 6 på morgonen,  gud vad det gör mycket alltså! Och ni undrar vad jag gör? EVENT! Så himla roligt och jag är så glad. Det är ju detta jag har velat göra hela tiden! Det känns roligt, det är varierande, jag får träffa mycket människor, jag utmanas på nya plan varje dag. Jag trivs så bra och kollegorna är helt fantastiska + att jag får ha med Daisy dit. Så detta är helt perfekt. 🙂

Anledningen att jag inte har berättat detta tidigare är för att jag ville låta det gå en stund och komma in i det lite innan jag delade det. Men det har gått bra och jag är både stolt och glad. 🙂 så glad! Men ni som följer mig på instagram har säkert sett på min story att jag är på kontoret ibland och när jag har varit ute på stan och shoppat inför events. 🙂

Här nedan är några bilder på event som jag har varit med och gjort sen jag började jobba med detta på deltid! Så roligt och spännande!

LOADING..