Familjefoto på balkongen!!

Det här är så roligt!

Igår eftermiddag så sa Jesper att han ville ta ett familjefoto. Haha, familjefoto? ”Ja, på dig mig och Daisy”.
Och så satte han upp mina studielampor på balkongen och ställde fram en stol som jag skulle sitta på med Daisy i knät och han skulle stå bakom och hålla handen på min axel. UPPSTYRT!

Jag vill också påpeka att dessa bilder är tagna vid 17 på kvällen, alltså när det är kolsvart ute och med min kamera på ett stativ och självutlösare. Jag måste faktiskt säga att det blev riktigt bra bilder under våra omständigheter.

Det viktigaste var ju ändå att Jesper skulle bli nöjd med bilderna och det tror jag att han blev.


This is so fun!
 
Yesterday afternoon, Jesper said he wanted to take a family photo. Haha, family photo? ”Yes, you, I and Daisy”.
And then he put up my soft boxes that I use when I film for my Youtube channel or shooting food pictures on the balcony and set up a chair that I would sit on with Daisy in my knee and he would stand behind and hold his hand on my shoulder. 
 
I would also like to point out that these pictures are taken in the evening, like when it is dark outside, with my camera on a tripod and self-timer. In fact, I have to say that it became really good pictures under our circumstances.
 
The most important thing was, however, that Jesper is happy with the pictures and I think he is! <3
    1. Tack! 🙂

      När jag startade min blogg så startade jag den på blogg.se och det kan man fortfarande göra. Bara för att komma igång! 🙂 Sedan så skrev jag om det jag ville skriva om! En bra blogg är naturlig och genuin, så skriv om det som intresserar dig så ska det nog bli bra! 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..