Uppdatering från jobbet

Det känns väldigt skönt att jag har berättat för er om mitt jobb med event vid sidan av bloggen nu. Jag har ändå jobbat här nu i snart 2 månader och jag har velat berätta för er sen dag 1, men nu så!

Idag är en sådan dag som jag sitter jag på kontoret och jobbar. Visst har jag ett fint skrivbord? Jag blev jätteglad när jag fick ett så fint bord med 2 stora skärmar så att jag verkligen kan få till det jag ska göra bra! Det finaste på mitt bord är ju att jag har 2 små valpar som ligger och myser hos mig hela dagarna.

Hade jag inte fått ha med mig Daisy hit så hade jag inte kunnat ta jobbet men hon är så välkommen hit och även en kollega har en liten valp på 5 månader här på kontoret. Så det är fullfart hela dagarna!

Men detta är just nu. Jag sitter och jobbar på datorn idag och ska jobba tills klockan 17. Sedan är planen att åka hem och få lite mat i magen och sedan ta mig till gymmet. Jag har dock träningsvärk överallt, i armarna, magen, axlarna och benen… Hur ska detta gå? WISH ME LUCK!


It feels very nice that I have told you about my job with events beside the blog now. I’ve been working here for almost 2 months and I’ve wanted to tell you since day 1, but now so!

Today I’m in the office and working. Surely I have a nice desk? The nicest thing about my table is that I have 2 little puppies lying and cuddling with me all day long.

If Daisy wouldn’t be welcome here I wouldn’t be able to take this job offer, but she is so welcome and also a colleague has a little puppy that is 5 months here at the office. So it’s full speed all day!

But this is right now. I’m sitting and working on my computer and going to work until 5 pm. Then the plan is to go home and have some food and then get to the gym. However, I have muscle soreness everywhere, in my arms, abs, legs, shoulders… How should this go?

 1. Hej Ellen! Måste bara tipsa om ett jätte bra vego recept på kola. Testade själv detta igår och det blev så gott!
  Receptet här från Live Life tidningen
  0,5 dl kokosolja
  1,5 dl kokossoker
  0,5 dl agavesirap
  1,5 msk kakao
  1 dl kokosgrädde (den stelnade delen i kokosmjölks burken)
  toppning (jag använde havssalt)

  Smält först kokosoljan. Tillsätt sedan resterande och låt puttra under omrörning i ca 30 min.
  Häll kolan i en form klädd med bakplåtspapper. Toppa med valfritt
  Låt stelna i kylen innan du skär/klipper i bitar.
  Mums 😛
  Ha det bäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..