En enkel vardagsmiddag

Tack fina ni för era kommentarer i inlägget jag skrev tidigare idag om att känna sig sårbar. Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna er, ni är helt fantastiska. <3

Min syster kom förbi här hemma efter att hon hade slutat skolan och vi hade lite mysigt här hemma alla 3, jag, Jesper och Tilde. Hon gick hem för en stund sedan så jag och Jesper bestämde oss för att göra en tidig middag, riktigt tidig alltså redan klockan 16 på eftermiddagen.


My sister came by here after she had finished school and we had a  cozy afternoon here at home all 3 of us, I, Jesper and Tilde. She went home a while ago, so I and Jesper decided to make an early dinner, really early then at 4 o’clock in the afternoon.

Vi gjorde det väldigt enkelt för oss idag. Detta är en typiskt rätt som vi slänger ihop när vi inte riktigt orkar att laga något ordentligt. Så idag blev det oumph som vi stekte lite snabbt och under tiden hade vi potatisräfflor i ugnen och till det gjorde vi en supergod sås (recept längre ner) och en mega sallad!


We made it very easy for us today. This is a typical dish as we do when we are not really able to fix something properly. So today it became oumph that we cooked a little fast and meanwhile we had potato slices in the oven and we made a super good sauce (recipe downstairs) and a salad!

Ingredienser till såsen

Imat havre cremefraiche
Pressade vitlöksklyftor
Soltorkade tomater
Sweet chili sås
Salt & Peppar

Blanda allt och så har du en supergod och enkel sås! Jag kan inte måtten på rak arm utan jag brukar ha i lite hur som helst och smaka av!


Ingredients for the sauce

Plant based creme fraiche
Pressed garlic cloves
Sun-dried tomatoes
Sweet chili sauce
Salt & Pepper

Mix everything and you’ll have a super good and simple sauce! I dont know the measurements on straight arm but I usually add a little of everything and taste!

  1. You talk a lot about what you make for dinner, but what do you normally have for lunch when you are at work? I have trouble finding healthy things to eat when I am at work all day!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..