Onsdags outfit påväg till kontoret

Kappan är 5 år gammal men den är från ZARA // Klänning – Gina Tricot // Halsduk – H&M // Stövlar – Deichmann// Väska – River Island

Godmorgon!

Vilken kylig morgon det är idag, minusgrader till och med! Det känns ju egentligen som att det borde vara kallare än vad det är med tanke på att det är December men ska jag vara ärlig så är jag rätt glad över att det inte är kallare än vad det är. Dock så skulle jag inte ha något emot om det kom lite snö, det är så mörkt nu och snön brukar göra att det känns lite ljusare åtminstone. 🙂

I skrivande stund sitter jag faktiskt på tunnelbanan påväg till kontoret. Jag tror att det blir en del shopping för mig idag. Vi har 2 roliga events på gång nu närmsta veckorna så jag ska köpa decor till  lokalerna vi kommer att befinna oss i. Jag har en rolig dag framför mig med andra ord! Hoppas att ni får en trevlig dag ni med, så hörs vi igen om ett par timmar!


Good morning!

What a chilly morning it is today, minus degrees! It actually feels like it should be colder than it is because it’s December but to be honest I’m so happy that it’s not cooler than it is. However, I would not mind if there was some snow, it’s so dark now and the snow usually makes it feel a bit lighter at least. 🙂

At the time of writing, I’m actually on the subway on my way to the office. I think there will be some shopping for me today. We have 2 fun events going on in the next few weeks so I’ll buy decor for the rooms we will be in. I will probably have a fun day ahead of me! I hope that you will have a nice day too. Talk to  you later!

 1. Deichmann heter kedjan 🙂 varken uttalas eller stavas med ett t i. Tänkte på att du sade med t i din vlogg. Daihhman säger man ungefär.

  1. Nej tyvärr, Köpte den förra året. Det var därför jag inte länkade den… Annars brukar jag ju alltid länka plaggen så att ni lätt kan hitta dem men just denna säljs inte på längre

 2. Hejsan! Hoppas du inte tar illa upp av min kommentar/fråga, jag men verkligen inget illa med det!
  Men jag har märkt att du blivit smalare under tiden och fått superfin kroppsform, inte för att du hade det innan, men jag kämpar själv med min kroppsform men får aldrig dem resultaten jag vill..
  Har du några tips du kan ge? Eller har du ändrat om kosten eller träningen på något sätt?
  Som sagt, hoppas du inte tar illa upp för denna kommentar..menar inget sådant!
  Kram fina du!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..