Julpyntar

Bilderna ovan är från Pinterest.

Julpyntar ni hemma hos er? Vi gjorde alltid det när jag bodde hemma men förra julen så gjorde jag det inte då det var första julen i min egen lägenhet. Jag prioriterade att köpa ”vanliga” saker. Alltså soffa, säng, mattor och prydnader som jag vill ha året om och då räckte inte pengarna riktigt till för att köpa julpynt också men i år tänkte jag faktiskt pynta lite i alla fall.

Jag vill gärna julpynta väldigt enkelt och stilrent. I mitt barndomshem så var det mycket tomtar i fönsterbrädan och på bordet etc men jag känner att i min lilla lägenhet kommer det bara att se stökigt ut. Men till att börja med så satte jag upp en liten adventsljusstake på byrån i hallen. Heter det ens så?


Do you do Christmas decorations at your home? We always did it when I lived at home but last Christmas, I did not do it when it was the first Christmas in my own apartment. I prioritized to buy ”normal” things. Like a couch, bed, carpets and interior that I want all year round and I did not really have the money to buy Christmas decorations, but this year I actually thought about decorating a little anyway.

I would like to make my Christmas decorations very simple and stylish. In my childhood home there were lots of plots in the windowsill and on the table etc, but I feel that in my little apartment it’s just going to look messy. But as a start I have  set up a small advent candle  in the hall. 

Visst blev det bra? Den här är på 63% rabatt nu och ni kan köpa den HÄR (Adlink).

Hur som helst så är jag väldigt nöjd. Jag tycker att det blev fint! Sedan har vi satt upp en ljusslinga längs hela balkongräcket och vi funderar också på om vi ska sätta upp en gran. Min mamma har en jättefin gran i plast som hon inte kommer att sätta upp i år så jag ska se om den får plats hemma hos oss. 🙂


Anyway, I am very pleased. I think looks nice! Then we have set a light loop along the entire balcony rack and we are also wondering whether to put a christmas tree. My mother has a giant spruce of plastic that she will not put up this year so I’ll see if it fits home with us. 🙂

  1. Åh så mysigt! Jag hoppas verkligen att vi får plats med gran också, i ”värsta fall” kanske man kan ha den på balkongen

 1. Jag julpyntar väldigt enkelt också. Julstjärnor i fönstren, hänger upp röda gardiner/juldukar, köper hem lite röda ljus.
  Och en gran till lucian!

  Man ska jag ju orka ta ner allt sen igen 😀

  1. Åh låter fint!
   Haha helt rätt, det är ju så himla mysigt att pynta och fixa men att plocka bort allt sen känns som ett mindre roligt projekt

 2. Du verkar verkligen vara en så himla fin och härlig person Ellen. Älskar din blogg och din livsstil. Men undrar lite hur du tänker kring ditt val som vegan, blir du inte frustrerad av hur andra människor inte bryr sig like mycket som dig? Speciellt människor som bär päls men även köttätare osv? Speciellt i den ”ytliga” bransch du jobbar i, förstå mig rätt. Vad gör du för att försöka påverka fler i din omgivning?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..