Den där jobbiga videon

https://www.youtube.com/watch?v=QUT3G_Xuspo&t=1782s

Godmorgon!

Här kommer videon där jag berättar det där som jag inte vågade berätta egentligen. Jag filmade den igår och efter det så var jag helt sänkt, det var tufft att spela in och jag grät till och från under hela videon. Sen när jag redigerade den och fick uppleva hela den stunden en gång till så grät jag ännu mer. Därav att det ekade tomt här på bloggen igår.

Som rubriken lyder i videon så kommer jag att operera brösten igen tyvärr, och jag tycker att det är jättejobbigt. Jag önskar att det inte hade behövt bli så och jag önskar att det inte skulle vara just det datumet som är bestämt och jag önskar att jag inte var så rädd för att berätta det för er. Men nu är det som det är och jag hoppas verkligen att det här blir den sista operationen och att det blir ett avslut här.

Jag ber er att titta på videon innan ni kommenterar. Orkar ni inte se hela (den är 33 minuter lång) så kanske ni kan spola och titta på vissa delar åtminstone. Jag vill verkligen att ni ska förstå situationen nämligen.

Jag tänker inte skriva särskilt mycket här utan jag tycker att jag sa tillräckligt i videon. Dock så vill jag bara säga en sak till dig som går i tankarna att göra en skönhetsoperation: Innan du själv opererar dig se till att du verkligen har tänkt genom beslutet, att du väljer rätt kirurg på rätt klinik. Att du googlar mycket, läser i forum hur andra har upplevt det så att du verkligen är införstådd med vad en operation innebär både gällande risker med en operation och vad för resultat du kan förvänta dig. Det allra viktigaste är att du gör det för din egen skull för att du ska trivas och må bättre i dig själv. Gör aldrig ett skönhetsingrepp för någon annans skull utan lyssna på dig själv och gör det du mår bra av.

Har ni frågor så får ni jättegärna lämna kommentarer så ska jag svara så bra jag kan.


Här är inlägget som jag skrev 2014 när jag berättade om min operation. http://fitspooration.se/2014/11/02/surgery/

PS: Negativa kommentarer kommer att raderas innan jag själv har hunnit läsa dem av en vän.  Jag är lite för svag för att klara det just nu. Tack!

 1. Fina du<3 det kommer bli jättebra!!! Vad är det ens för människor som BRYR sig så mycket om andras beslut? Lycka till Ellen, du är en JÄTTEBRA förebild <3

 2. Såg din video på Youtube och tycker du verkar vara helt otrolig som orkar och tar dig tid för att informera andra människor så att man verkligen tänker igenom på vad man faktiskt ska göra.
  Tycker det verkar helt otroligt att kirurger kan göra ett sådant misstag, hoppas du fick någon kompensation.

  Jag tror på dig, du är stark och du hur så många människor som vill dig väl.
  Pusss finaste du <3

 3. Ellen, du SKA INTE BRY DIG vad andra människor säger. Jag vet är svårt, men andra människor har ingenting att göra med DINA beslut! Jag tycker det är modigt av dig att fixa till dem, och våga säga att du inte är nöjd. Fixar man till någonting för att de ska bli ”bättre” är det väl klart man vill det ska bli bättre då!
  Jag tycker att det har blivit lite av en grej på sociala medier, att hacka på dem som fixar till bröst, läppar eller vad som helst. Det verkar lite som att alla de som klagar är lite avundsjuka för att man kan tjäna så pass bra med pengar på sociala medier att man har råd med plastik operationer. Och det är ju bara idiotiskt!
  Man gör som man själv vill! Jobbar man hårt, har egna pengar så får man göra vad man vill, stå på dig Ellen! 🙂 kram

 4. Hej Ellen, följt dig ett tag nu på bloggen och på youtube, tycker du är så himla duktig och fin tjej. Skit i vad alla andra tycker, de är de som du vill göra som räknas. Hoppas verkligen att operationen går bra och att du blir nöjd med resultatet. Alla styrkekramar går till dig!!! <3

 5. Blir så berörd av detta. Du är så fantastiskt stark som delar med dig av dina tankar och känslor kring det här, att du VÅGAR lyfta den inte alls självklara bilden av de hela. Jag har opererat brösten två gånger i annat syfte än implantat å de är väldigt små ingrepp (jämfört med implantat ) och Bara de gjorde då satans ont.

  Tycker du är så fantastiskt stark! Följde dig även när du gjorde operationen. Hoppas historien får ett fint slut nu och du kan fortsätta vara glada härliga du! 🙂

  Massa styrkekramar! Hejja dig!

 6. Fina Ellen! Hoppas att det blir bra med operationen. Försök att inte bry om elaka komentarer. Tänk på alla vi som stöttar dig! Kram

 7. Hej Ellen!! Jag hat följt din blogg i flera år och älskar dina vloggar Jag kollade precis på din jättemodiga video, och det jag reagerade mest på var när du sa att folk har sagt att du inte skulle vara en bra förebild. Blev helt till mig! Jag känner att det finns antagligen inte någon som är en bättre förebild än du ute i sociala medie världen, speciellt efter en video som den här! Du är så ärlig och genuin, och jag ÄLSKAR att du är så modig och delar med dig av allt i ditt liv! Att du när du inte mår så bra, inte ”ljuger” för dina följare med glammiga videos, men att du lägger upp ett inlägg på din blogg där du lovar att du ska förklara, sedan lägger upp en så ärlig video och pratar på ett sätt som andra aldrig skulle våga göra (inklusive mig haha!!). DET är något att se upp till Jag följer dig för att du verkar vara en fantastisk människa och jag älskar hur genuin du är, det är så uppfriskande i en annars ytlig värld. Jag önskar dig ALL LYCKA TILL med operationen, kommer nog gå prima och hoppas återhämtningen kommer gå så snabbt som möjligt ❤️❤️❤️ Kramar

 8. Hej fina du!
  Du är verkligen underbar och du gör rätt för du gör det du själv känner är rätt för dig, så vad andra tycker och tänker är inget du ska lägga vikt vid. Förstår vad du känner då jag med varit i detta skedet med beslut och allt vad operationen innebär, det är en jobbig resa men värt den. Fokusera på DIG och det DU känner gör dig gott så kommer allt gå bra!

  Jag har dock en fråga, vem och var ska du oprereras? Jag har med samma dilemma som dig att jag känner mig missnöjd över mina tuttar och har gjort bröstförstoring för ett år sedan, men vill göra om. Letar också efter en bra och duktig kirurg…hoppas du kan hjälpa mig. Om du inte vill svara på det kanske jag kan mejla dig privat?

 9. Men älskade älskade Ellen <3 jag träffade dej en snabbis på Mahalo förut och sa att jag ser upp till dig och efter det här så gör jag det ÄNNU ÄNNU MER! Jag älskar dig och din personlighet som är så fin och skör! Vem bryr sig vad du gör på kroppen om du är frisk och sund i tank och sinne! Du har tagit dig igenom en hemsk sjukdom som en ätstörning så du kommer kunna ta dig igenom detta också! Du har all stöd ifrån mig! Finfina du! <3
  STOR STOR KRAM!

 10. herregud, de som lägger sig i dina val är ju bara dumma i huvudet. det är KLART du ska göra brösten igen om du känner att du vill. hoppas äntligen du kan få må bra igen för det förtjänar du! sen kan du ju prata med kirurgen om att få annat smärtstillande utskrivet. finns olika typer av morfin samt morfinlikande preparat för de som har problem med illamående och kräkningar. så prata med honom om det för du ska såklart inte behöva gå utan smärtstillande. kram <3

 11. Hej!
  Jag ville bara säga att jag opererade mina bröst den 21 december för tre år sen och lyckades ha en ganska bra jul trots allt, så det finns hopp! Jag hoppas av hela mitt hjärta att du får ett fint resultat och en ändå helt okej återhämtningstid utan en massa morfinkräks❤️

  Jag såg att någon här ovanför ville ha kirurgtips och jag kan till 100% rekommendera Patrik Höijer. Han gjorde mina problembröst superfina.

  Massa kramar och lycka till!

 12. Fina, fina du. Håller alla tummar och tår för dig och att operationen och slutresultatet blir bra (vilket jag verkligen tror). Att du inte är en bra förebild är rent nonsens. Du är en superbra förebild, exakt en sådan person som jag hade velat att mina framtida döttrar följde. Så otroligt empatisk med ett stort hjärta. Glöm inte att vara snäll mot dig själv. Det är bra att du tar dina sociala medier på stort allvar och bryr dig om dina följare men ditt välmående är också viktigt. Det är ditt liv och så länge dina beslut får dig att må bättre har ingen annan med det att göra.

 13. Hej! Hoppas verkligen det går vägen för dig. Har också planer på att göra mina bröst så funderar på vars du gjorde dina bröst när du blev missnöjd och vilken kirurg? Samt vilken klinik och kirurg du ska göra dom hos nu? Håller mina tummar för dig! Kram <3

 14. Ellen<3 Du är så himla fin och stark i allt du gör! Du är min förebild!<3 Jag hittade dig första gången på YouTube i en av dina ¨What I eat today¨ och jag blev kär i dig direkt haha!!

  Jag har nyligen blivit frisk från min anorexi, och mina bröst är SÅ små 🙁 Inget fel med små bröst, men personligen trivs jag inte i det…
  Jag funderar på att göra en bröstföstoring när jag fyller 18 år. Jag mår inte bra av mina små bröst och jag har till och med slutat titta på dem för att jag hatar dem:( Jag ska vara noga med vilken klinik jag kommer välja, för att uppleva det som du har upplevt låter hemskt 🙁

  Jag ÄLSKAR dig och önskar dig all LYCKA TILL Ellen<3<3 Jag hoppas att jag springer in i dig på stan någon gång vill SÅ gärna träffa dig!!
  ILYSM<3<3<3<3<3<3
  //Pauline

 15. Ellen!
  Du är så fin, inifrån och ut! Har alltid gillat dig skarpt och efter detta ärliga, modiga, mogna och sårbara inlägg så har du stigit ännu mer hos mig och många andra. Jag blir väldigt berörd av din historia och på riktig väldigt känslosam när jag ser dina ledsna ögon. Jag önskar verkligen att allt går bra för dig på alla sätt. En smidig operation, återhämtningen, att du blir nöjd och glad och får en fin jul trot allt. Det viktigaste är hur du mår och att du har din härliga familj bakom dig. Det är det enda som räknas! De som mot förmodan har något dumt att säga måste ha någon personlighetsstörning med bristande empati..
  Duktiga, starka Ellen! Kämpa på och snart är du ute på rätt sida igen!
  Många kramar till dig!

 16. Hoppas verkligen att universum överraskar nu och att du inte får några negativa kommentarer för det förtjänar du inte. Självklart ska du operera dem igen om du inte känner dig nöjd och bekväm med resultatet och ingen har rätt att döma dig eller dina val. Det är din kropp och det är du som ska trivas i den. Tycker att det är modigt av dig att boka in den här operationen och håller tummarna för att du äntligen får ett bättre resultat. Jag har själv olika stora bröst (naturligt) och jag tror att skillnaden är så pass stor att jag egentligen skulle kunna få det åtgärdat på landstingets bekostnad. Risken för komplikationer är det som stoppar mig från att göra det (i dagsläget) men hade jag varit lite modigare hade jag gjort det med en gång! Som kvinna är det lätt att verkligen känna att brösten är den stor del av ens identitet och jag tror att de flesta av oss vet hur jobbigt det är att inte känna sig bekväm med dem. Jag har tusen komplex över mina, just för att det ena är större än det andra och önskar verkligen att jag kunde välja mer fritt bland bikini-toppar osv. så jag förstår precis. Stor kram och ignorera alla som kommer med pekpinnar och tycker att de har rätt att tala om för dig vad du borde vara för person eller förebild. En förebild i min värld ska kunna lyssna på sig själv och det gör du!

 17. Hoppas allt går bra med din operation och att du blir nöjd med resultatet! Jag tycker att den här videon är viktig och att det är jättebra att du delar med dig av att alla operationer kanske inte går så smidigt och lätt som det verkar i media. Många har nog inte så stor insikt i det.
  Men framför allt, hoppas att allting går bra för dig nu!!

 18. Fina du! Jag tror och hoppas att du kommer bli jättenöjd. Jag gjorde en förstoring hos samma kirurg som du gjorde hos på din första operation. Jag hade en 75d innan och han la in 375 i ena bröstet och 400 i andra, dom var olika stora. Idag har jag en 75f. Men jag upplever inte mina bröst lika stora som dina. Det beror nog också på att mina sitter mer tätt och självklart tror jag också för att jag fått barn så mina ”egna” bröst har blivit mjuka och nästan hängiga, så jag upplever att dom döljer implantaten väldigt mycket. Jag vill nog operera om mig en gång, men först vill jag vara klar med alla barn jag vill ha. Blev väldigt nöjd med min operation och ångrar det absolut inte. Jag opererade mig i februari 2015 och när jag var på återbesöket hade min kirurg slutat och ingen talade om det för mig, vilket gjorde mig lite irriterad då det endast var en sköterska som tittade till mig. jag hoppas verkligen att du äntligen ska få bli nöjd nu. Det kommer gå galant allting. ❤️❤️❤️

 19. Sjukt modigt och starkt att du vågar gå ut med detta. Du hade inte ens behlvt förklara allt för det är din kropp och du bestämmer själv över vad du beslutar över den. Kör hårt och lycka till med allt! ❤️

 20. Jag har gjort en bröst op och korrigering och fortf inte nöjd . Men har inte råd o fixa just nu. Så jag förstår dig helt. Klart som tusan du ska vara nöjd med dem – ffa när man lagt ut energi och pengar dem första gången.
  Mina ser bra ut i bh men inte naken och de är en skitjobbig känsla.

 21. Vilken modig och stark video! Håller med, man ska alltid tänka efter några extra gånger innan man bestämmer sig. Jag opererade mina bröst hösten 2013.. det blev inte bra. Inte bra alls. Mina implantat har inte satt sig på plats, utan ligger nästan ”ovanför” bröstet. Läkaren ville ”fixa till” det genom att göra en vårtgårdsförminskning, dvs lyfta upp vårtgården, så han fick göra det. När jag ligger på opbordet säger han ” det är ju inte säkert att det ger något, du kan behöver göra om det om ett halvår”.. där låg jag och fick precis lokalbedövning…. . Nu är mina bröst ärriga och och med inlägg som trycker ner vårtgården. har länge velat göra om de men har inte ekonomin till det. Måste lära mig att leva med dem nu.. hatar att visa mina bröst i duschen på gymmet och för min sambo. i efterhand har jag förstått att det här var en väldigt oseriös klinik, de erbjöd mig att få göra om hela operationen, men höjde priset så fort jag sa att jag var intresserad, sedan gick de inte att få tag på sen såg jag att de hade gått i konkurs… så till alla som funderar på operation, kolla runt, kontakta OLIKA läkare, och TÄNK TÄNK TÄNK. jag ångrar mig så fruktansvärt mycket…

  Tack för en fin och inspirerande blogg, och otroligt viktig video! Kram

 22. Åh älskade människa!! Du är så stark och jag är så imponerad av dig!! Hoppas du får snabb och relativt smärtfri läkning nu ❤ MASSOR av styrkekramar, suttit och gråtit med dig hela videon för jag känner med dig även om jag inte varit i samma situation!! Åh massor av kärlek❤❤❤❤

 23. Du är enormt stark! vet precis hur de känns då jag har behövt göra samma sak själv. Gjort om en operation som jag till sommaren ska göra om ytterligare. massa styrkekramar till dig! du fixar detta <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..