Filmmys | Baby Driver

Inlägget är i annonssamarbete med SF Anytime

Igårkväll hade jag och Jesper myskväll här hemma. Eller egentligen har vi det varje kväll, det ingår liksom i vår ”kvällsrutin” att vi tänder ljus, tar på myskläder och landar i soffan framför en film.

Igår hur som helst så tittade vi på Baby Driver vilket är en av årets actionfilmer. Jag är egentligen inte mycket för action utan jag är mer för romantiska komedier men den här hade fått jättebra recensioner samt att det var flera kändisar med i den här som jag älskar i film så den var ganska given att se på

Efter att ha sett den nu så måste jag faktiskt rekommendera den till er! Det var inte en renodlad actionfilm utan det var en hel del humor och romantik också vilket jag gillar Vad som var nice i denna också var att dem använde musiken som ett verktyg för att få fram coola effekter, filmen är nämligen klippt i takt till musiken vilket gav filmen en cool rytm

Jag kollade på den här filmen via SF Anytime vilket det här inlägget är ett samarbete med. SF Anytime är en premiumtjänst för att hyra och köpa film och tv-serier online. Hos SF Anytime hittar man de nyaste filmerna först. Inget abonnemang, inga bindningstider, man betalar bara för det man vill se. Enkelt och bekvämt måste jag säga nu efter att jag har testat det När man hyr en film hos SF Anytime så har man tillgång till den i 48 timmar, och under den tiden kan man se filmen så många gånger man vill.

Du hittar SF Anytime HÄR och vill du se just Baby Driver som jag rekommenderade här ovan på din nästa filmkväll så kan du se den HÄR

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..