Veckans planer

Tröja & Jeans – NA KD // Stövlar – Deichman // Kappa – ZARA 

Godmorgon måndag!

Först och främst vill jag bara säga tack för alla fina kommentarer som ni lämnade efter videon jag la upp igår där jag berättade om operationen. Jag var så otroligt rädd för att bli dömd och få elaka kommentarer kastade på mig. Men faktist så har det inte varit en enda kommentar, varken här eller på YouTube som har varit det minsta negativ eller ens ifrågasättande. Jag är så otroligt tacksam och jag blir nästam tårögd igen bara jag tänker på hur fina ni är. Jag vet inte ens hur jag ska uttrycka min tacksamhet till er och särskilt till er som faktiskt tog er tiden att lämna en kommentar. Jag vill helst bara krama om er alla och tala om för er hur fantastiskt bra ni är. Tack <3

Innan jag går till bussen tänkte jag dela veckans planer med er. Planerna kan komma att ändras men just nu verkar det som att min vecka kommer att bli som följande…

Måndag

Idag jobbar jag på Adviral, alltså på kontoret mellan 9 och 5. Jesper är ledig från jobbet så Daisy följer inte med mig idag vilket betyder att jag får lite lugn och ro och behöver inte ha koll på henne. Vi ska ha ett event på torsdag så jag har en del att fixa inför det gällande hur vi ska dekorera rummet. Så idag kommer jag nog springa en del på stan och shoppa inför detta. Kul! 

Ikväll har jag en tid hos min kirurg för att prata en sista gång innan operationen. Jag har några frågor som jag vill prata med honom lite till om innan det är dags. Min mamma följer med mig som mentalt stöd. 

Tisdag

Planerna för idag är än så länge lite oklara. Jag ska fota ett samarbete, förhoppningsvis även filma en vlogg. Sabina frågade om jag ville ses på tisdag också så förhoppningsvis äter jag antingen lunch eller middag med henne den här dagen. 🙂

Onsdag

Idag jobbar jag på kontoret igen. Vi kommer att fixa massor inför eventet tills dagen efter. Det skönaste vore ju om vi vore helt klara redan den här dagen så att vi slipper stressa dagen det väl gäller!
På kvällen ska jag ta mig till gymmet är tanken, jag har inte tränat nu på en vecka för att jag har varit förkyld men jag börjar må bättre. Jag ska känna efter, jag måste vara helt frisk tills nästa vecka när operationen är så det är bättre att vila lite mer än mindre om man säger så…

Torsdag

Idag är det dags för event. Jag vet inte om jag får prata om det innan det är dags men det kommer att blli supermysigt då temat såklart går under JUL. Vi har planerat det här i flera veckor och jag tror och hoppas att det kommer bli jättebra. Ni kommer att få ta del av det senare i veckan!

Fredag

Jag vet faktiskt inte om jag ska jobba på kontoret idag eller inte. Jag jobbar egentligen bara där 3 dagar i veckan vilket brukar vara måndag, onsdag och fredag. Men med tanke på att vi hade eventet på torsdagen och jag jobbade då så vet jag inte hur det blir på fredagen. Jag ska kolla det med min chef på måndagsmötet så får vi se!

På kvällen vet jag dock att min vän Olivia ska komma hem till mig så ska vi laga fredagsmiddag ihop. Vi pratade om att leta fram ett helt nytt recept som ingen av oss har testat. Gå och handla ihop och sedan ägna kvällen åt matlagning, massa tjejsnack och mys hemma i soffan. <3

Lördag

Jespers syster ska ha öppet hus hemma hos sig för att fira sin födelsedag. Vi har köpt en JÄTTEFIN present till henne som jag är helt säker på att hon kommer att bli superglad för. Så lördagen kommer vi att hänga hemma hos henne, kul!

Söndag

Detta är nog den enda dagen den här veckan som jag inte har något planerat. Kanske ska jag behålla det så, att låta den här dagen bli den dagen som jag bara tar som den kommer. 🙂

Har ni något roligt planerat den här veckan?

  1. Låter som en rolig vecka! Mysigt med event med Jul-tema! Hoppas på många bilder sen. 🙂 Själv ska jag vara tärna på min bästa väns bröllop i helgen så det känns både roligt och pirrigt!

    1. Ja det kommer massa bilder vill jag lova

      Åh, nu blir jag nästan lite avis! Gud så roligt och spännande med bröllop. Jag hoppas verkligen att du, din bästavän och alla inblandade får en helt fantastisk och oförglömlig helg ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..