Glittrigt med röda läppar

Min topp finns att köpa HÄR (Använd koden ellen20 så får du 20% rabatt till och med torsdag (samarbete)

Vilka udda bilder för att vara mig! Eller egentligen inte men jag har fotat dessa med självutlösare mot en vit vägg i mitt hem. Alltså är detta ett gäng selfies och jag tar nästan aldrig selfies. Oftast så är det faktiskt min sambo som fotar alla bilder av mig. 😀 Dessutom provar jag rött läppstift idag. I vanliga fall använder jag inget på mina läppar, på sin höjd använder jag genomskinligt läppbalsam om jag känner att mina läppar är torra men jag använder aldrig färg. Egentligen mest för att jag inte tycker att jag passar i det.

Just röda läppar enligt mig känns väldigt kvinnligt och sexigt så jag provade det idag då jag tyckte att det skulle gå bra ihop med min svarta topp och en hög toffs. Vad tycker ni?


Odd pictures to be me! Or not really but I have photographed these with self-timer against a white wall in my home. So this is a bunch of selfies and I almost never take selfies. Mostly it’s actually my partner who takes all the pictures of me. 😀 In addition, I’m testing red lipstick today. I usually do not use anything on my lips, at my height I use transparent lip balm if I feel my lips are dry but I never use color. Actually mostly because I do not think I’m looking good with lipstick.

Red lips feels according to me  very feminine and sexy so I tried it today when I thought it would go well with my black top and a high ponytail. What do you think?

LOADING..