Storhandla med mig!

https://www.youtube.com/watch?v=iLueDvTLWSs&t=3s

Åååh, äntligen! Nu var det verkligen jättelänge sedan ni fick följa med mig och storhandla. Jag har beställt hem mat från mathem nu senaste 3 månaderna och inte tagit mig till en större butik för att handla. Men i söndags så åkte jag faktiskt till Ica maxi enbart för att vi skulle få en ny storhandlingsvideo, haha!

Jag hoppas att ni kommer att gilla den här! Glöm inte att kika in på min kanal HÄR och prenumerera för att få se videorna direkt när de laddas upp!

Vill ni se fler av mina storhandlingsvideor så har jag gjort en egen spellista med dem HÄR.

  1. Jag hittade precis din instagram och blogg och är himla glad för det! Beundrar verkligen din syn och inställning på den veganska livsstilen. Jag är vegetarian men äter mest veganskt, dock finns det fortfarande få tillfällen då jag äter ost och ägg. Anyway, jag tänker att jag ska bli helt vegan till nästa år. Dock känner jag mig inte lika stark och positiv som du verkar vara. Ju mer ”vegan” jag blir, desto sämre mår jag över vår värld. På senaste har jag börjat må fruktansvärt dåligt över att folk ens äter kött, att de inte har något samvete över huvudtaget och plötsligt ser jag vänner och familj som mördare nästan. Jag börjar ta avstånd från vänner för att de äter kött, för att de inte ser på samma sätt som jag. Jag kan knappt handla mat för att jag ser kött och kan knappt äta lunch med mina kollegor för att jag är den ända vegetarianen och de äter kött utan några konstigheter alls när jag tycker att det är heeeelt vrickat att ens komma på tanken. Min pojkvän äter till 95 % det jag äter när vi är tillsammans och förut var jag så tacksam för det då han är från en köttälskande familj. Nu har jag plötsligt börjat pika på småsaker som att han tagit vanlig mjölk i kaffet som han köpt istället för havremjölk osv, vilket leder till bråk. Han ber mig att inte bli en ”galen vegan”. Jag känner mig dum som inte är tacksam för hans ansträngning. Jag läste att du har full respekt för att dina vänner och din familj äter kött. Jag undrar om du har tips på hur man hanterar det? Jag ser just nu bara ner på alla som äter kött och är inte alls den inspirerande vegetarianen/veganen man istället bör vara, som du är. Detta tar kål på mig och det har blivit många sömnlösa, gråtande nätter på senaste för att jag inte vill leva på denna planeten.
    Jag undrar också var man köper snygga veganska skor och väskor? Har haft svårt att hitta det. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..