Update: Min bröstoperation

https://www.youtube.com/watch?v=z32y1ifyP4w&feature=youtu.be

Jag mår betydligt bättre idag och har filmat en liten sammanfattning av operationen och visar hur det ser ut nu. Jag är SÅ glad!!

  1. Så fint resultat Ellen! Har följt dig sen du började träna och har verkligen sett upp till dig och alltid varit så sjukt impad över dig att du är så stark och jordnära. Kul o se dig nöjd o må bra efter operationen <3 Styrkekramar

  2. Tycker det är så himla starkt av dig att våga lägga ut och vara öppen med detta. Delvis för de som funderar på att förstora brösten får se vad det innebär men även till oss andra som inte gör det ska få en inblick till varför man vill göra det då det känns lite som ett tabu ämne där man kategoriserar att ”en viss typ” bara gör det. Men det är precis samma sak som att någon skulle vela gå ner i vikt lite för att må bra. Hoppas det blir som.du vill denna gång och du slipper må dåligt över dina bröst igen.

  3. Dem ser mycket mindre ut nu än vad dem gjorde innan, eller har jag fel? Det ser ialalfall jätte fint ut och storleken på dem nu passar din kropp perfekt! Krya på dig!

  4. Hej Ellen jag hittade dig för ca 6 mån sen och kan relatera så mycket till dig då vi är i samma ålder och har båda haft anorexi men klarat oss ur det. Komiskt nog har vi köpt lägenheter som har samma planlösning och båda är HSB men på helt olika ställen i landet. Du är en förebild för mig och ibland när dom onda tankarna faller på brukar jag tänka på dig och de blir på nått sätt inte så ensamt (i sound like a creep) men jag har på senaste tiden känt att du blir mindre och mindre och jag oroar mig. Jag vill bara säga att jag tycker så mycket om dig och hoppas du krigar på! Kramar

  5. Du är så stark och inspirerande! Hoppas verkligen att resultatet blir riktigt bra, det förtjänar du efter allt detta 🙂
    Keep up the good work girl!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..