Dagens outfit TYP…

Inlägget innehåller adlinks

Byxor – LÄNK // Stövlar – LÄNK // Jacka – Zara // T-shirt – LÄNK // Väska – Stella McCartney // Örhängen – LÄNK 

Hej!

Såhär ser jag ut idag, ungefär… Jag är inte superpigg faktiskt och knaprar fortfarande ganska mycket smärtstillande men jag ville så gärna ta lite fina bilder till bloggen så jag sminkade till mig, tog på mig jeans och t-shirt och så gick vi ut och fotade innan Jesper skulle till jobbet. Haha, vad gör man inte för bloggen?  Annars är planen idag att ligga hemma i soffan med lilla Daisy och bara ta  det lugnt och låta kroppen läka. Jag ska träffa min pappa lite senare i eftermiddag men annars är det väldigt lugnt hos mig.

Men dagens outfit då! Snyggt ellerhur? 😀 Jag har på mig lite nya kläder faktiskt som jag har fått i julklapp av min familj. Jackan som jag har på mig totalt ÄLSKAR jag! Jag fick den av min mamma och jag har velat ha en liknande nu ett tag och så hittade jag den här inne på Zara för ett par veckor sedan när mamma och jag var och shoppade julklappar. Jag hade inte önskat mig något i julklapp i år så mamma tog tillfället i akt och köpte jackan till mig redan då och så slog hon in den och så fick jag öppna den på julen och låtsas att jag inte visste  att jag skulle få den… haha!

Stövlarna fick jag av min syster. Jag älskar over knee stövlar och dessa var mycket skönare än mitt andra par och dessutom har dem en tjockare sula så dessa passar sig bättre nu när det är så mycket grus överallt. Mina andra har sådan tunn sula att man känner gruset genom skorna när man går…

Väskan som hänger på min axel vågar jag knappt ens nämna. Jesper gav den till mig och det hade jag verkligen inte trott att han skulle ge mig en sådan fin present… Jag blev helt mållös och nästan på snudden till att jag fällde en tår. Han är för snäll mot mig… 🙁 Är så tacksam! (Till Jesper: Tack mitt hjärta, jag älskar dig mer än allt. <3 )

Nej nu ni. Jag ska försöka mig på att fixa lite lunch. Jag kan knappt lyfta armarna så jag ska se vad jag lyckas få ner från hyllorna… Något ska jag äta i alla fall!


This is how I look today, kind of… I’m not very keen actually and still on pretty heavy pain killers but I wanted to take some nice pictures to the blog so I put on jeans and t-shirts and then we went out and photographed before Jesper went to work. Haha, what don’t I do for the blog? Otherwise, today’s plan is to lie home on the sofa with little Daisy and just keep calm and let the body heal. I’ll meet my dad a little later this afternoon but otherwise it’s very quiet with me.

But today’s outfit then! Nice or what? 😀 I’m wearing some new clothes, as I have received on Christmas gift from my family. The jacket I’m wearing, Im totally in LOVE! I got it from my mom and I’ve wanted a similar now for a while and I found this in Zara a couple of weeks ago when mom and I were shopping for Christmas gifts. I did not want anything on Christmas this year so mom took the opportunity and bought the jacket to me when I found it and then she wrapped it and then I had to open it at Christmas and pretend I did not know I’d have it. haha!

I got my boots from my sister. I love over knee boots and these were much more comfy than my other pair and in addition they have a thicker sole so they fit better now when there is so much gravel everywhere. My others have such a thin sole that you you feel the gravel through the shoes when you walk…

The bag that hangs on my shoulder I hardly dare  to mention. Jesper gave it to me and I really did not think he would give me such a nice gift. I became completely speechless and almost on the verge of tapping a tear. He is kind to me… 🙁 Is so grateful! (To Jesper: Thank you my heart, I love you more than anything. <3)

No, Now I will try to cook some lunch. I can barely lift my arms so I’ll see what I manage to get down from the shelves … Something I’ll eat at least!

 1. Hur har du gjort för att få gap? Och smalare ben? Det är mitt värsta ställe att tappa på och inget funkar alls. Om du har nåt råd får du gärna svara!

  1. Man kan inte punktförbränna fett tyvärr. Alla har olika områden på kroppen där fettet lägger sig först när man går upp i vikt och ställen där fettet försvinner. Sen så har vi dem där det lägger sig ganska jämt. Att ha ett gap mellan benen är inget man behöver sträva efter vännen, jag är helt säker på att du är jättevacker. <3 Hurvida man får ett gap på låren beror på hur ens skelett ser ut. Har man breda höfter och benen sitter "längre ifrån" varandra kommer du att ha ett gap oavsett hur stor eller liten du är i kroppen medan andra kan vara väldigt smala men ändå inte ha ett gap bara för att deras ben sitter tätare ihop av genetik och det går inte att ändra på. Både och är jättevackert och jag hoppas så innerligt att du kan älska dina lår oavsett om dem har ett gap eller inte.

   Ta hand om dig fina, stor kram. <3

   1. Men hur har du gjort för att gå ned i vikt då? Jag menar, att tappa på benen är ju svårt… kvittar hur lågt jag än lägger mig så händer det absolut ingenting. Helt värdelöst, men jag ser att du ju lyckats.

 2. Hej Ellen! Jag undrar om du skulle kunna skriva lite kring hur din träning förändrats de senaste åren? 🙂 Kommer ihåg när du la ut en video då du marklyfte 140 kg om jag inte minns helt fel, och då verkade du träna ganska tung styrketräning, men nu verkar det som om du inte tränar så mycket alls, eller i alla fall inte styrka på samma sätt? 🙂 Jag har såklart ingen koll på din träning, men skulle vara kul om du ville berätta om hur du tränat genom åren och vilken träningsform/upplägg som passar sig bäst samt hur du mått under olika träningsperioder och kanske om veganismen påverkat din ork/syn på träning? KRA;

 3. Ellen kan du inte skriva om din viktnedgång? Tror många undrar men förstår såklart om du inte vill. Jag har följt dig länge, och känns som du har tappat så himla mycket i vikt senaste tiden, är det medvetet? Mår du bra? Jag mår själv dåligt och kämpar mycket med tankar om min egen kropp och vore intressant att höra om du fortfarande är påverkad av din tidigare ätstörning, eller tips på hur man släpper kroppsångest…
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..