Mitt 2017 – Ett bra år minst sagt!

NÅGOT ROLIGT SOM HÄNT

Det har hänt väldigt mycket roligt i år. Men en av de roligaste sakerna för mig var att jag flyttade min blogg och börja blogga här på Veckorevyn. Jag älskar personerna som jag jobbar med här och jag tycker att det är roligare att blogga sen jag flyttade min blogg hit. Veckorevyn är en tidning som till och med min mamma läste när hon var ung och det känns stort att jag nu får vara en del av det.

Från tidningen!

EN SAK JAG ÄR STOLT ÖVER

Jag är stolt över att jag har blivit bättre på att lyssna på min kropp och hittat en bra balans mellan kost, träning, njutning och livet!

ETT DATUM JAG KOMMER MINNAS

Den dagen då jag åkte till Uppsala och hämtade Daisy. Jag åkte dit och mötte uppfödaren på en Djurklinik där alla valpar blev vaccinerade och så fick jag ta hem henne. Det är ett av mina favoritdatum i livet, vilken lycklig dag. <3

ETT STARKT MINNE FRÅN ÅRET

När jag tillsammans med ett gäng andra influensers åkte till ASPA Herrgård för att bo där över helgen och bara ha det mysigt. Vi alla gick osminkade hela dagarna i myskläder, åt god mat (och mycket godis), vi hade filmkväll, tränade i trädgården osv… Men det som gör det här till ett av mina mest speciella helger i livet är att det spökade i mitt rum. Jag TROR INTE på spöken, eller jag trodde inte… Men nu är jag helt säker, det finns definitivt spöken eller vad man nu vill kalla det för. Så rädd som jag var första natten där har jag typ aldrig varit, det var hemskt. Vill ni höra historian och vad jag upplevde där på Herrgåden så skrev jag ett blogginlägg om det och ni kan läsa det HÄR (klick!!).

NÅGOT SOM GJORT MIG LEDSEN

Jag har glidit ifrån en god vän det här året och det gör ont i mig. Vi har inte bråkat eller så men vi har helt enkelt bara glidit ifrån varandra, setts mindre och mindre och pratat mindre vilket lett till att vår vänskap inte är densamma som den varit. Det har gjort mig väldigt ledsen och jag är fortfarande ledsen för det. Men vi alla växer som människor och ibland åt olika håll. Jag har däremot kommit närmre andra vänner och lärt känna nya människor. <3

MITT MEST ANVÄNDA PLAGG

Det måste vara min svarta kappa med guldknappar! Jag har använt den nästan varje dag den här hösten. Tyvärr köpte jag den för typ 4 år sedan inne på Zara så jag kan inte länka den.

ETT MÅL JAG UPPNÅTT

Jag vet inte om det är helt uppnått eller inte men jag är en bit på vägen. Jag har ganska grov emetofobi (spyfobi) och har alltid haft det så länge jag kan minnas. Det är så pass illa att det begränsar mig något otroligt och jag har gått i terapi för det. Tycker inte att det gav mig något dock… MEN det som jag har ”uppnått” är att jag har varit väldigt bra på att åka kommunalt den här hösten. Förra året gick nästan alla mina pengar till taxi för att jag mellan oktober och maj inte vågade åka tunnelbana utifall att jag skulle bli smittad av vinterkräksjukan i kommunaltrafiken. Men den här hösten när jag började jobba deltid på Adviral Events så har jag åkt tunnelbana 6 gånger i veckan. Både dit och hem 3 dagar i veckan. Det kanske låter jättelarvigt såhär men för mig är det jättestort att åka tunnelbanan den här tiden av året. Varför jag anser att det inte är 100% uppnått än är för att jag inte gör det helt problemfritt utan vissa dagar får jag ångest och ibland har det hänt att jag har fått fullbordade panikångestattacker… Men jag kämpar vidare och jag är stolt att jag inte åker taxi hela tiden. Min plånbok mår bättre av att inte åka taxi också… så satans dyrt!!

MITT BÄSTA KÖP

Mitt bästa köp är inget materiellt. Men det är vår lilla Daisy! Hon tillför så mycket glädje i mitt liv och jag vill faktiskt påstå att jag mår psykiskt bättre sen hon flyttade hem till oss. Hon ger  mig så mycket energi och kärlek varenda dag. Ett riktigt lyckopiller! Så att köpa henne av uppfödaren är inte mitt bästa köp det här året utan ett av de bästa i livet tillsammans med min lägenhet som jag och Jesper köpte ihop 2016.

EN LÅT JAG KOMMER FÖRKNIPPA MED 2017

Straightjacket med Quinn XCII.

JAG ÖNSKAR JAG HADE GJORT MER AV

Hmm… den var svår. Jag vet faktiskt inte riktigt. Jag hade önskat att jag och Jesper gått på fler dejter. Alltså typ gått ut på resturang, gått på bio osv lite mer än vi gjort. Men det kan man ändra på. 😀 Vi båda älskar ju att hänga hemma och vi tänder ljus och myser varenda dag, alltså VARJE dag har vi typ en dejt hemma. Men hade varit roligt att gå ut och göra mer saker också!

…OCH MINDRE AV

Lagt ner energi på tankar som är helt onödiga. Jag stressar väldigt lätt upp mig och jag önskar att jag hade stressat mindre över saker som jag inte kan styra själv.

VILKA LÄNDER HAR JAG VARIT I

Jag gav min mamma en resa till Palma i Maj när hon fyllde år. Vi var där i en vecka och bara tog det lugnt, solade, badade, åt gott och shoppade. Det var verkligen så mysigt!

Efter midsommar nere i Blekinge hos Jespers mormor och morfar tog vi tåget till Danmark och hoppade på flyget till Palma igen. Den här gången var vi där i 3 veckor, de första 14 dagarna var det bara jag och Jesper där och den sista veckan kom Jespers pappa + familj ner. Det här var verkligen så mysigt!

En dag mitt i sommaren och vi hade absolut inget att göra. Så vi ba LETS GO ON A ROAD TRIP! Så vi bilade till Oslo. Sov på hotell, åt på resturangn strosade på stan och fikade för att sedan bila hem igen. Allt inom loppet av mindre än 30 timmar!

EN LÄRDOM JAG FÅTT

Världen går inte under om jag misslyckas. Det är bara att prova igen och igen tills man lyckas!

EN SAK JAG VILL GÖRA 2018

Jag skulle tycka att det vore roligt att bli lite rörligare. Jag VILL lära mig att gå ner i spagat eller split innan året är slut. Det säger jag varje år men alltså jag har blivit så stel nu om man jämför med innan när jag stretchade hela tiden. Ska ta tag i det igen, haha!

  1. Har också grov spyfobi & haft i säkert 10 år om inte mer. Tänkte bara fråga lite kring ditt magont & illamående. I dina youtubevideor berättar du ju väldigt ofta att du mår illa på grund av mensvärk och känslig mage. Hur klarar du av de situationerna med tanke på din spyfobi? Får du ångest & panikångestattacker när du känner de känslorna(magont & illamående)? Hoppas du förstår min fråga. Btw: Älskar din youtubekanal!! Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..