Lördagsmiddag

Igår hade vi världens myskväll här hemma! Olivia och jag har en dejt varje vecka och den här veckan blev det en lördagsmiddag. <3 Eftersom att jag fortfarande är lite mosig (som ni kanske kan se på bilden? haha) så körde vi en myskväll här hemma, Olivia jag och Jesper.

Vi sågs direkt efter Olivia hade slutat jobbet och tills att hon kom så lagade jag en stor thaigryta med grön curry. Jag har inte gjort thai sen vi var i Palma i somras tror jag… Men SÅ himla gott! Jag ska skriva nedan vad jag hade i den just igårkväll!


Yesterday we had a super cosy evening here at home! Olivia and I have a date every week and this week it became a Saturday dinner. <3 Since I’m still a little mushy after suregry (as you may see in the picture? Haha) we went for a home night, Olivia myself and Jesper.

We were seen immediately after Olivia had finished work and until she arrived, I cooked a big thai stew with green curry. I have not made thai since we were in Palma this summer I think … But SO tasty! I’ll write below what I used in it just tonight!

Ingredienser

Ni får smaka av själva hur mycket av varje ingrediens ni vill ha

2 spetspaprikor
2 morötter
1 hel broccoli
1/2 blomkålshuvud
Champinjoner
1 gullök
Sockerärtor

2 burkar kokosmjölk
Grön curry pasta
Sambal Oelek
Sweet chili sås
Soja


Recipe

2 red peppers
2 carrots
1 whole broccoli
1/2 cauliflower head
mushrooms
1 onion
Sweet peas

2 cans of coconut milk
Green curry paste
Sambal oelek
Sweet chili sauce
Soya

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..