VLOGG 03.01.18

https://youtu.be/4SBBIjfF_CA

Det här var på riktigt den bästa dagen jag haft på flera veckor. Jag börjar äntligen må bättre och känna mig mer som mig själv igen och kan röra mig hyfsat obegränsat vilket verkligen är SÅ skönt! Kul också att äntligen kunna komma ut och göra något annat än att ligga i soffan… haha!

Jag och Jesper hade verkligen en bra dag. Det bästa på hela dagen var maten. Jag vet inte om det var för att jag var så himla hungrig eller vad det var men maten var så himla god just idag att jag blev helt exalterad!! hehe

Hoppas att ni kommer att gilla den här videon. Lämna gärna en tumme upp och glöm inte att prenumerera på min kanal! ♡ Ni kan prenumerera på kanalen HÄR.

  1. Hej finaste och bästa Ellen ❤jag har en fråga du brukar ha två armband de ena är tomas sabo men vad heter det andra och vart finns det att köpa? ha det bäst du är bäst STOR kram

  2. Vilket fantastiskt resultat! Det ser otroligt bra ut! Kom ihåg att du alltid är fin oavsett
    Har själv funderat på att operera brösten då jag har haft komplex sen jag var tonåring, det är verkligen jätte jobbigt
    Är glad för din skull att du är nöjd. ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..