Veckans frågor

Brösten ser mycket mindre ut nu än vad dem gjorde innan, eller har jag fel? Det ser iallalfall jätte fint ut och storleken på dem nu passar din kropp perfekt! Krya på dig!

Svar: Visst ser de mindre ut? Det var första reaktionerna både från min syster, pappa, Olivia och Jespers syster inklusive mig själv. Alltså typ de personerna som har träffat mig efter operationen!

Konstigt nog så la han in mer för att få ett fint resultat. Innan hade jag 400cc i varje bröst men nu har jag 415cc i varje. Dock så blev det väldigt stor skillnad på dem storleksmässigt bara brösten hamnade på rätt ställe. När implantaten satt långt ner och långt isär så blev intrycket större. Innan hade jag storlek 70F i BH. Nu när jag var i bh butiken här om dagen och fick hjälp att prova BH så låg jag på en D-E kupa. Alltså, bara genom att flytta implantaten dit dem ska sitta så gick jag ner 1-2 storlekar i BH trots att brösten nu är väldigt svullna och har mer cc i än innan!

Tack fina du för dina ord. Stor kram!

Hej! Vad heter stället där du köpte bh-n och vart ligger det?

Svar: Butiken heter Gustaf Mellbin och ligger på Mariatorget här i Stockholm. 🙂 Kostade 599kr och är från märket Freya. Det var den som dem rekommenderade efter en bröstoperation av den typen jag gjorde. Kvinnan som hjälpte mig hade jobbat ihop med min specifika kirurg sen 2009 så hon hade koll! För en vanlig bröstförstoring rekommenderade dem Abecita Kimberly sa hon. 🙂 Men det får man prata med sin kirurg om vad för typ av bh hen vill att du ska ha.

Men denna är ju superskön även om man inte är nyopererad. Den är helt slät inuti, alltså inga push-up inlägg så den ligger helt slätt mot bröstet vilket jag åtminstone tycker är skönt. Den har inga byglar heller så den ligger mjukt mot huden utan att skava på ärren! 🙂 Efter mitt återbesök när min  kirurg har tittat hur den sitter ska jag nog köpa en svart också eftersom att jag ska ha den på mig dygnet runt i 6 månader nu, haha!

Vad heter restaurangen och vart ligger den? 🙂

Svar: Oj, jag missade visst att skriva det! Vi åt på Mahalo Hälsocafet. Den ligger på Hornsgatan 61. Du går av vid tunnelbanestationen Mariatorget. 🙂

Hej finaste och bästa Ellen Jag har en fråga du brukar ha två armband de ena är Thomas Sabo men vad heter det andra och vart finns det att köpa? Ha det bäst du är bäst STOR kram

Svar: Det andra är från Pandora och finns att köpa i Pandoras egna butiker. Du köper armbandet separat ochsedan köper man till berlocker som man vill ha precis som med Thomas Sabo.

Detta är armbandet LÄNK och berlocker finns HÄR (klick!!) 

Har också grov spyfobi & haft i säkert 10 år om inte mer. Tänkte bara fråga lite kring ditt magont & illamående. I dina youtubevideor berättar du ju väldigt ofta att du mår illa på grund av mensvärk och känslig mage. Hur klarar du av de situationerna med tanke på din spyfobi? Får du ångest & panikångestattacker när du känner de känslorna(magont & illamående)? Hoppas du förstår min fråga. Btw: Älskar din youtubekanal!! Kram <3

Svar: Vad tråkigt att höra… 🙁 Ja jag får ångest och ibland fulländade panikångestattacker. Ofta så börjar jag må ännu mer illa då när jag stressar upp mig tyvärr… 🙁

Åh vad glad jag blir! Tack fina du och stor kram! <3

Det finns 5 olika typsnitt att välja på. Har du inte den här funktionen så kan man alltid prova att uppdatera instagram!

Hej! På din instagram story, till det här inlägget hade du skrivit med fin kursiv text, hur gör du det?  Krya på dig

Svar: Det är en funktion som bara finns automatiskt för mig. När jag skriver en text på min story så finns det en ”knapp” längst upp där jag kan bläddra mellan olika typsnitt. (Se bild).  🙂 Tack fina du, kram!

Hur går det med körkortet?

Svar: Jag önskar att jag kunde säga att det går bra men jag har inte övningskört på 3 månader. Jag körde väldigt mycket i början på hösten och det gick jättebra. Min körskolelärare tippade på att jag skulle vara klar inom 3 veckor. Sen började jag jobba deltid på Adviral 3 dagar i veckan vilket har resulterat att jag med det  jobbet plus mitt eget företag jobbar cirka 86 timmar i veckan. Alltså mer än vad jag egentligen orkar och då har jag inte haft tillräckligt med energi och fokus till att övningsköra om jag ska vara ärlig. Men jag ska plocka upp det igen, det vore så skönt om jag blev klar innan sommaren. Jespers pappa har gått handledarkursen igen nu så att han kan övningsköra med mig också. Så nu är alla föräldrar involverade och vill hjälpa mig så jag ska verkligen se till att få det gjort nu! Det är nog främst teorin jag behöver träna på.

  1. Jag skrev en kommentar för några veckor sen ang att jag håller på att övergå till att bli helt vegan men att jag mår väldigt dåligt över hur världen ser ut, att människor och folk i ens omgivning äter kött osv, och undrade om du hade tips på man du tacklar sånt? Hur man inte låter det påverka ens sociala liv. Önskade och hoppades verkligen på att du skulle svara på det, har kollat varje dag. :/

  2. Hej! Jag har sedan jag var 11 år ”kämpat” för att gå ner i vikt, jag är idag 20. Jag har ända sedan den åldern mått JÄTTEDÅLIGT över hur jag ser ut; att jag är tjock osv.. När jag var typ 16 år så hade jag ändå lyckats gå ner kanske 10 kg, men jag tyckte ändå att jag var exakt likadan som innan, alltså alldeles för tjock och ful.. Nu när jag ser bilder från den tiden ser jag att jag faktiskt var typ helt normal på de bilderna, jag skulle göra vad som helst känns det som för att se ut så nu.. Nu är det ju 4 år sedan och nu har jag säkert gått upp ca 20 kg sedan dess.. och jag väger verkligen alldeles för mycket, jag tror jag skulle behöva gå ner ca 20-25 kg för att vara normalviktig för min längd. Jag vill verkligen gå ner i vikt, men jag har så svårt att hålla mig ifrån godis, chips osv och sedan kan jag även äta alldeles för stora portioner. Har du några tips som kan hjälpa mig? Du är verkligen min stora förebild, du verkar vara så fin inifrån och ut. Jag skulle verkligen behöva hjälp. Tack och kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..