Återbesök efter opeationen

Igår var jag på återbesök efter operationen. Det har gått 2,5 veckor sedan operationen genomfördes och jag tycker faktiskt att det känns bra. Jag mår ändå bättre än vad jag trodde och smärtan gick över snabbare än vad det gjorde första gången. Jag har visserligen fortfarande ont men inte alls på det sättet som jag hade i början. Nu är det mer att jag får ont i vissa rörelser men det gör inte konstant ont hela tiden längre. :)

Både Jesper och mamma följde med på återbesöket. Eftersom att detta är något som jag mått väldigt dåligt över + att jag nu har haft feber senaste dagarna så var jag lite rädd och nervös så båda var med som mentalt stöd.

Besöket började med att vi pratade om hur jag mår. Vi fotade bilder på hur brösten ser ut nu efter 2 veckor, planen är att dem ska förändras ganska mycket de närmsta sex månaderna så min kirurg till och med bad mig att ta en bild varje månad för att se hur brösten förändras under läkningen. Det ska bli spännande att se hur det kommer bli! Det är en sak som kanske kommer behöva korrigeras enligt min kirurg, men vi får se hur det blir med det om jag tycker att det är värt det eller inte sen om ett år när allt är läkt… 🙂

Sen så fick jag lägga mig ner och så kikade kirurgen på ärren, tvättade rent dem och pillade bort lösa sårskorpor typ… Jag vet helt ärligt inte riktigt vad han pillade med där. Det kändes lite läskigt så jag blundade 

Men summan av kardemumman: Allt såg bra ut, det läker fint och nu ska jag vila mig i mål. Jag får inte vara fysiskt aktiv på 3 månader framåt så jag ska gå till gymmet nu i dagarna och frysa mitt kort. Sen  får jag börja träna ben lite lätt och steppa upp det med tiden. Men min kirurg behöver jag inte träffa förens om minst 6 månader för innan dess kommer inte resultatet ha blivit ”färdigt”. 🙂 Men hittills så känns det väldigt bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..