Boyfriend VS Sister Challange

https://youtu.be/btbl9eFhqC4

Godmorgon!

Idag publicerar jag inte en vlogg utan en challange mellan min pojkvän och syster. Detta är nog den första challange videon jag gjort till min kanal och det var såååå roligt att filma den här! Så mycket som vi skrattade  Det är en Boyfriend VS Sister challange där jag ställer frågor om mig själv och utifrån det ser vi vem av dem som känner mig bäst. Jag vet inte riktigt vad jag hade att förvänta mig av den här utmaningen men det var så kul. Jag älskar de här 2 människorna mer än allt, mina bästa bästa bästa <3

Jag skulle älska att få filma fler videor med Tilde och Jesper. Har ni förslag på vad vi skulle kunna göra? Antingen alla 3 eller att jag gör något ensam med Tilde/Jesper. 😀

Hoppas att ni kommer att gilla den här videon. Lämna gärna en tumme upp och glöm inte att prenumerera på min kanal! ♡ Ni kan prenumerera på kanalen HÄR. 

  1. Haha jag älskade den videon! Tittade imorse och skrattade gott flera gånger. Ni är så härliga!! ❤ Jag mår så bra när jag läser din blogg och tittar på dina vloggar. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..