Handlar mat

Hej hjärtan!

Idag har jag en seg dag här hemma. Jag har som ni vet varit sjuk nu senaste veckan med feber och idag är första dagen som jag börjar känna mig på banan igen men jag vilar ut i det sista. Så jag har legat i soffan, svarat på mail, ätit pannkakor, myst med Daisy och handlat mat.

Eller nej, jag handlade mat klockan tio igårkväll innan jag gick och la mig och den levererades idag strax innan 12. Så bra! Jag tänkte att eftersom att jag inte har mycket att prata om idag så ska jag visa er hur min beställning såg ut idag!

Eftersom att jag inte får lyfta saker som väger så bad jag killen som levererade maten att ställa påsarna innanför dörren så att jag kunde packa upp det enkelt. Så det gjorde han!

Det jag köpte som var fryst ser ni på bilden!

2 paket vegan burgare från Hälsans kök. Dessa är de godaste burgarna på marknaden enligt mig!

Svenska frysta blåbär och även hallon. Detta hade jag till mina pannkakor som jag åt till lunch idag. Mums 

Sen även sojafärs till vår tacokväll! Den färsen jag tycker är bäst av de jag har provat är den här från Anamma. 🙂

Sen köpte jag självklart massa frukt och grönt. Äpple, banan, avokado, romansallad, tomater, paprika, gurka, purjolök, rödlök, gullök, broccoli, potatis, morötter, majs, zucchini, basilika…

Jag själv dricker inte gärna mjölk. Jag tror att det har med att göra att jag blev så fruktansvärt sjuk av mjölk som barn, alltså jag har aldrig tålt laktos och trots att det senare kom laktosfrimjölk och nu att vi alltid köper växtbaserad mjölk som jag inte blir sjuk av så sitter det ändå kvar att jag inte dricker sådant. Jag kan ha det i maten men inte att dricka rakt upp och ner ur ett glas. Jesper däremot dricker en hel del så jag köpte både mandelmjölk och havremjölk med chokladsmak till honom.

Apelsinjuice, iMat fraiche, matlagnigsgrädde och soja yoghurt… 🙂

Innan jag avslutar det här inlägget så vill jag tipsa er om den här majonnäsen. Den här är verkligen så så god och faktiskt så smakar den precis som vanlig majonnäs om inte godare till och med!! (Med handen på hjärtat så minns jag inte riktigt hur vanlig majonnäs smakar). Det här är solrosmajonnäs och den är ett måste, vi har alltid den hemma! 😀

 

 1. Hej!
  Det här hör egentligen inte till posten, men ville bara berätta detta.
  Jag är sjuk i utmattningssyndrom, och på bättringsvägen. Livet känns lite dystert och jag såsar mest omkring i min lägenhet de dagar jag orkar ta mig upp. Jag har följt din resa ganska länge, men haft lite för mycket för mig för att verkligen hinna med allt du skapar,så nu har jag tagit mig tid till att titta igen om så gott som alla dina vloggar och det du gör på Youtube och du skänker så mycket glädje och styrka tycker Jag!
  Du har haft mer motgångar än de flesta, men ändå är du sprudlande glad i de flesta videorna <3
  Du får mig att känna mig stark, dina videor har hållt mig sällskap när jag känt mig ensam och du gör att jag till viss del får ett nytt perspektiv på livet.

  Nu låter det nästan lite löjligt haha,men tack för allt du gör! Längtar till nästa video.

  Många kramar, Linn

 2. Hej! Jag undrar om du har några bra bloggar eller insta-konton du följer för mat-inspiration? Recept och sånt? Vill du isf dela med dig skulle jag bli jätteglad!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..