Doftljus

Inlägget innehåller adlinks.

Doftljuset som jag har i mitt sovrum för tillfället

Ni alla vet att jag är en ljusfantast. Jag tänder alltid levande ljus hemma, året runt varje sig det är ljust eller mörkt ute. Men jag måste erkänna att det ger mig lite mer nu när det är mörkt, mysfaktorn som blir av levande ljus blir liksom ännu lite bättre om det är mörkt ute.

Jag tänder alltid 3 ljus inne i sovrummet, 1 i badrummet och 9 stycken i vardagsrummet. Hur MYSIGT?! Jag önskar att vi hade haft det lite större så hade jag fått plats med ännu fler ljusstakar   Sen så är självklart ett av ljusen i varje rum ett doftljus, något annat går inte 😉 Jag vill alltid att det ska dofta lite extra gott!

Mitt favoritmärke på doftljus är Voluspa och har varit det senaste åren. Sen gillar jag Rituals och Yankee candle med men Voluspa är min favorit. Alla doftar gott, de är veganska och det är fina förpackningar på dem ljusen

Här nedan är några av mina favoriter. TIPS TIPS TIPS!!

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK // 4 – LÄNK // 5 – LÄNK // 6 – LÄNK // 7 – LÄNK // 8 – LÄNK

Nummer 1 som heter Crisp Champagne är en av mina favoritdofter. Den har jag i mitt sovrum just nu. Den står uppe på tavellisten så man ser den även från köket och vardagsrummet vilket jag tycker är lite mysigt. 🙂

Nummer 7 har jag i vardagsrummet för tillfället. Den doftar ljuvligt av mandarin med en mix av vanilj, kanel, muskot och ingefära. För er som undrar vad det betyder så betyder det att den doftar typ lite ”varmt”om ni förstår hur jag menar?  En mysig doft som enligt mig passar sig på kvällen i soffan.

I mitt vardagsrum ✨

  1. Haha asså jag är precis som du! älskar ljus, ljusstakar och ljuslyktor i alla dess former!! Sambon har satt köpstopp på det nu men det liksom struntar jag i lite då och då det är verkligen det bästa som finns!! Kram fina du❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..