Veckans lista

VECKANS MÅENDE

Jag har haft feber nästan hela veckan och på det så fick jag mens vilket betyder att jag princip varit magsjuk den här veckan också eftersom att jag får svårt att behålla maten när jag har mens tyvärr. MEN i fredags mådde jag bättre och sen dess har mitt humör varit bättre också. 😀

VECKANS JOBB

Jag har vilat ganska mycket med tanke på att jag har haft feber. Men jag har fotat så gott jag kan för att uppdatera min blogg, jag filmade en vlogg igår och jag var på kontoret 1 dag den här veckan åtminstone. Bättre det än inget!

VECKANS LÅT

Den här veckan har Tack för idag med Albin Johnsén gått på repeat i mina hörlurar. Den känns väldigt mysig!

VECKANS KLÄDESPLAGG

Den här veckan så har yoga pants och sport bh varit mina plagg. Jag har mestadels legat nedbäddad så jag har mest haft myskläder på mig.

VECKANS GODASTE MÅLTID

Jag måste ändå säga att gazpacho soppan som jag gjorde i början av veckan var det godaste. Perfekt mat att göra om man inte riktigt orkar lägga ner någon tid i köket men ändå vill ha något riktigt gott, mums! Recept finns HÄR.

VECKANS LÄSKIGASTE

När Jesper var med om trafikolyckan i fredags. Jag blev jätterädd och det var ganska obehagligt.Tur att det ändå gick ganska bra. Jesper ska besöka läkaren imorgon med nacken men han verkar må helt okej i alla fall.

VECKANS BÄSTA

Att jag äntligen mår bättre igen och kan börja leva livet! Det känns som att hag varit handikappad nu i 1 månad vilket jag princip varit och sen att jag fick feber på det. Men det kändes kul att vara tillbaka på kontoret nu igen och träffa lite människor!

VECKANS MYSIGASTE

Alla myskvällar i soffan med Jesper efter jobbet. <3

 

VECKANS BOOST

Igår natt hade jag och Jesper ett typ 3 timmar långt deep talk tar vi pratade om hela vårt förhållande, både positiva saker men även det som varit jobbigt. Vi pratade om framtiden, resor vi vill göra, vårt nästa boende, familjemedlemmar, barn, förlovning osv. När vi vill göra vad osv. Det var skönt att prata om allt och det var mysigt. <3

VECKANS MEST LIKADE BILD

LOADING..