Kom & häng med mig!

Hej hjärtan!

Alltså det här har jag verkligen velat göra länge och äntligen blir det av. Jag ska ha en Bloppis med ett gäng andra fina influensers som ni ser på bilden ovan!

Den här bloppisen kommer att äga rum den 28/1 på Hotel With som ligger under Urban Deli på Sveavägen här i Stockholm. 🙂 Ni är välkomna mellan klockan 14:00-18:00 att hänga med mig (oss) och shoppa!

Alla vi influensers som gör detta kommer att ha ett varsitt hotellrum där vi kommer att ha våra egna butiker. Så i mitt hotellrum kommer jag att ta med mig massa fina kläder som jag tyvärr inte har plats för i min lilla lägenhet eller som jag helt enkelt inte använder. 🙂

Min sambo har tjatat på mig nu i ett halvår att jag måste rensa min garderob. Vi har verkligen dåligt med förvaring i vår lägenhet och det finns liksom inte plats att ställa in en byrå någonstans och jag har för mycket kläder för att kunna hålla ordning i det garderobsutrymmet som är mitt… Så detta är verkligen lägligt och jag kommer självklart bara att sälja kläder som fortfarande är fina och fräscha och såklart till ett bra pris! 😀

Jag ser verkligen fram emot det här och hoppas verkligen att ni som kan, vill komma. Jag tycker verkligen om er och jag älskar de tillfällena som jag får chansen att prata med er och träffa er i verkligheten. <3 Så skriv in i era kalendrar att söndagen den 28e så kommer ni och hänger i mitt hotellrum, pratar massa och kanske shoppar. 😀 

LOADING..