VLOGG 13.01.18

https://youtu.be/ibvz-6V3-AQ

Godmorgon måndag!

Ojojoj, jag är trött! Men jag är uppe och ska alldeles snart gå till bussen för att ta mig till kontoret. Men innan jag åker hemifrån så vill jag dela dagens vlogg med er!

Den här filmades i lördags och det var faktiskt en väldigt bra dag. En ganska typisk lördag, en väldigt mysig dag med min pojkvän med andra ord. 😀

Hoppas att ni kommer att gilla den här videon. Lämna gärna en tumme upp och glöm inte att prenumerera på min kanal! ♡ Ni kan prenumerera på kanalen HÄR.

  1. Hej fina Ellen. Hoppas du har en bra start på veckan. <3 Jag har följt dig sedan 2012/2013, du känns så genuin och äkta och så är du lik mig på många sätt (trots att jag är några år äldre.) Det är så fint att få följa dig och jag är väldigt imponerad av dig, på så många sätt.

    Jag ska flytta ihop med min pojkvän nu i vår och jag, som du, är noga med vilka jag släpper in i mitt hem. Det är en trygghets-grej för mig. Min pojkvän har väldigt mycket vänner och självklart vill jag öppna vårt hem för våra vänner men inte vem som helst. Han har t.ex. en vän som jag inte klarar av att umgås med, så fort hon dricker (vilket hon gör ofta – jag gör det aldrig) blir hon väldigt klängig (på mig), hon kan liksom från ingenstans hoppa på mig i soffan och bara ligga där och tro att det är OK med händerna i mitt ansikte och överallt. Hon är väldigt extrovert, egocentrisk och "på" medan jag är lugn, snäll och ganska introvert. (Det är som att det är OK bara för att hon är tjej, hade hon varit av manliga könet hade min pojkvän direkt förstått varför jag inte gillar henne eller vill ha henne i mitt hem) Jag ska prata med honom om detta och hoppas han förstår. Mitt hem är viktigt för mig, det är min trygghetspunkt och så måste det få vara. Nu vet jag inte riktigt varför jag skriver detta till dig, ville nog mest ha lite stöd kring att det är OK att känna såhär.

  2. Hej Ellen! Du ställde en fråga i vloggen, men jag har inget direkt youtube-konto så jag svarar på din fråga här.
    När jag äter tacos (som är såååå gott) så brukar jag ha riven ost, gurka, majs, rödlök, taco-sås medium, egen vitlökssås och nacho-chips. Ibland har jag såna skal som man lägger tacosen i, tror de är fyrkantiga eller rektangulära. När jag gör kyckling-fajitas så brukar jag ha samma saker på men tortilla bröd istället och ibland gör jag även en chips-dipp till både tacos och fajitas. 🙂 mums!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..