STHLM RAW

Nu måste jag ge er ett tips! Igår mötte jag upp Sabina för en lunchdejt på stan. Vi går oftast till Mahalo men den här gången ville vi båda prova något nytt.

Sabina gav förslaget Sthlm RAW och jag har hört gott om det så vi gick dit. Allt dem serverar är både Veganskt och mycket är raw dessutom. Det jag såg på menyn var det i alla fall, nice!

Jag själv är inte jätteinsatt i just ”raw” men jag vill gärna prova mer Raw recept och jag har ju faktiskt på min bucketlist det här året att jag ska äta Raw i en vecka. Det lär nog dock inte bli förens till sommaren. 🙂


Now I have to give you a tip! Yesterday I met up with Sabina for a lunch. We usually go to Mahalo but this time we both wanted to try something new.

Sabina gave the proposal Sthlm RAW and I’ve heard good stuff about that place too so we went there. Everything they serve is both Vegan and RAW I think. What I saw on the menu at least, nice!

I’m not really crazy in just ”raw” but I would like to try more Raw recipes and I actually have on my bucket list this year to eat Raw for a week. It will probably not happen until summer though. 🙂

Det var verkligen alldeles för länge sedan jag och Sabina sågs så vi hade väldigt mycket att prata om. Vi beställde in vår mat och så satte vi oss i ett stort fönster där det låg massvis med kuddar och så mös vi där och pratade genom livet. Sabina är verkligen härlig. <3


It was really a long time since I and Sabina were seen so we had a lot to talk about. We ordered our food and then we sat down in a big window where there was a lot of pillows and we got there and talked through life. Sabina is really lovely. <3

Sabina åt en wrap med grillad zucchini, hummus och massa grönsaker. Till det drack hon en grön smoothie. Så fräscht! Det såg verkligen jättegott ut.


Sabina ate a wrap with grilled zucchini, hummus and lots of vegetables. To that she drank a green smoothie. So fresh! It looked really delicious.

Själv åt jag en RAW taco bowl. Själva ”färsen” var gjord av cashewnötter, morätter och pumpakärnor tror jag om jag inte minns helt fel. Sen var det massa sallad, rödkål, gurka, tomater osv. Riktigt riktigt gott!!

Jag kan varmt rekommendera att ni går dit och äter lunch eller frukost någon dag. Dem hade smoothie bowls och sådant med. Men jag kände verkligen att jag ville ha en riktig lunch och inte bara smoothie. Men jag lär gå dit någon annan gång för frukost också. 😀


I myself ate a RAW taco bowl. The actual ”mince” was made of cashew nuts, carrots and pumpkin seeds I think… Then there was a lot of salad, red cabbage, cucumber, tomatoes, etc. Really really good !!

I strongly recommend that you go there and have lunch or breakfast any day. They had smoothie bowls and so on too. But I really felt like I wanted a real lunch and not just a smoothie. But I’ll go there another time for breakfast as well. 😀

    1. Vad go du är, tack!! Du får komma och hänga med oss den 28/1 på Hotel With (Urbandeli sveavägen) när vi har vår bloppis där. Både jag och Sabina kommer att vara där. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..