Veckans frågor

Vart är halsbandet ifrån? Det är så himla fint! <3

Svar: Jag fick det av Jespers mamma i julklapp, så fint! Halsbandet är från Bianca Ingrossos kollektion med Guldfynd!

 

Vilken matleverantör?

Svar: Jag brukar beställa från Mathem.se. Dem levererar alltid mat i bra kvalité och är alltid i tid. Jag tycker att det är jättesmidigt med tanke på att jag inte har bil.

Hej Ellen! Jag hade önskat om du hade gjort ett inlägg om ditt hår, allt i från vad för typ av löshår du har, hur du tar hand om de, produkter efter isättning, pris och allt sånt… funderar själv på att sätta in lite hår men det är ju som en djungel med alla alternativ. Hade verkligen uppskattat det! Kram fina du

Svar: Jag har gjort det tidigare! Klickar du HÄR så kommer du till ett inlägg med mina favoritprodukter för hårvård. Jag använder Rapunzels Tejp extensions (europeiskthår). Vad det kostar beror på hur mycket hår man sätter i sjävklart. Jag gjorde en video när jag var på Rapunzel i våras där jag ställde massa frågor som mina läsare hade undrat över. Där svarar jag och min frisör på alla de frågor som du nämner ovan. 🙂

Tänkte fråga om de gardinerna ni har i sovrummet är som mörkläggningsgardiner, dvs om de blockerar ljus bra?  Av vad jag har sett på dina vloggar ser det ut som samma gardin jag vill ha (Vilborg från IKEA). Ha en bra dag!

Svar: Ja, våra gardiner är mörkläggningsgardiner från Ikea. Dem blockerar ljus helt okej men det kunde ha varit bättre enligt mig. Jag är lite besviken om jag ska vara ärlig. De blockerar som sagt helt okej men det blir  inte kolsvart i rummet så som det brukar bli när man bor på hotell. Jag själv vill gärna ha det kolsvart när jag sover så jag brukar dra ner persiennerna + dra för mörkläggningsgardinerna. 🙂

Recept finns HÄR.

Vad använde du för mörk choklad när du gjorde kakorna? 🙂

Svar: Jag brukar använda lite olika beroende på vart jag har handlat. Men Garant, Vivani, Ikea, Green Dream, Renee Voltair, Tony’s Chocolonely, Conscious Chocolate är några märken som har vegansk mörkchoklad. Det finns en hel lista på vegan guiden där det finns ljus-, mörk- och vitchoklad listat vilka som är veganska. Du kan se den listan HÄR. Dessa kakor är drömigt goda med ljuschoklad i också och där är iChoc och Plamil mina favisar för de säljs på ica dessutom så det är lätt att få tag på. 🙂

Tränar du inte längre Ellen? ❤️

Svar: Jag får inte träna alls nu 3 månader efter min operation. Så just exakt nu och en tid framåt vilar jag helt från träningen. Men när jag har läkt så kommer jag självklart börja träna igen! 🙂

Hej bästa Ellen! Den svarta jackan du har, är den varm? ❤️ ILY

Svar: Ja det skulle jag nog vilja säga att den är! Jag hade på mig den när det var snöstorm här om dagen och jag frös inte särskilt mycket! 😀 Kram!

Vart har du köpt Daisys halsband?

Svar: Halsbandet är från Tinybuddy.se . 🙂

 

  1. Erat sovrum ser så mysigt ut med ljusslingan bakom gardinerna. Har ni satt upp de på gardinstången eller hur har ni gjort? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..