Dagens outfit – Power walk style

Tights – LÄNK // Jacka – LÄNK // Skor – LÄNK (annonslänk)

Hej fina ni,

jag har världens mysdag. Jesper är ledig så vi hade sovmorgon tills klockan 9 och sedan hade vi en mysig frukost i soffan. Jespers pappa kom hit och hängde i ett par timmar…

Sen gick jag och Jesper ut på en långpromenad. Jag tänkte skriva power walk men det var det faktiskt inte.  Det var inte en svettig promenad utan mer ev en lång mysig promenad. Helt perfekt! Jag har en ny jacka på mig idag som jag tänkte skulle vara min ”till och från gymmet jacka” samt för power walks. Det känns så tråkigt att ta på sig den vanliga vardagsjackan när man är helt svettig efter ett träningspass. Så hellre att jag har en jacka som är okej att svettas i! Det var första gången idag som jag använde den och jag var faktiskt lite orolig att jag skulle frysa i jackan men den var ändå ganska varm trots att den inte är sådär jättetjock. Vad som var bra är att den är fylld med polyester så den är helt vego. 😀

På tal om något annat, när jag skulle leta fram länkarna till plaggen så såg jag att mina skor jag har på mig var på rea nu. Så det är tips!


I have the world’s coziest day today. Jesper is free from work so we had sleep morning until 9 o’clock and then we had a cozy breakfast on the couch. Jesper’s father came here and hung for a couple of hours …

Then I and Jesper went on a long walk. I was going to write power walk but it was not actually. It was not a sweaty walk but more of a long cozy walk. Absolutely perfect! I wore a new jacket today, which I thought would be my ”to and from the gym jacket” as well as for power walks. It feels a little bad to wear the usual regular jacket when you are completely sweaty after a workout. So I rather have a jacket that’s okay to sweat in! It was the first time today that I used it and I was actually a little worried that I would freeze in the jacket, but it was still quite warm even though it’s not super thick. What’s good is that it’s filled with polyester so it’s completely vegan too 😀

  1. Hej Ellen!
    Jag är jätteintresserad vilka produkter och produktmärke använder du för ditt hår (shampoo, conditioner, hårspray…) ? Och undrar det också om dina smink produkter? Tycker det är ganska svårt att hitta bra hår och smink produkter så vill bara veta vad du använder!

  2. Superfina tights. Promenader behöver inte alltid vara ”powerwalks” utan det kan absolut vara ett skönt sätt att bara få samla tankarna på. Härligt att ni bara njöt av promenaden tycker jag! 🙂

  3. Hej Ellen! Skulle inte du kunna göra ett inlägg med din hudvårds rutin med vilka produkter du använder morgon och kväll? Du har så himla fin glödande hud!!
    Kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..