Lunch bowl

Här är dagens lunch. :) En snabb och enkel men samtidigt SÅ god lunch!

Jag har på senaste fått sådana sjuka cravings efter råa grönsaker, det känns så fräscht på något vis. Vilket det också är!

Så i dagens bowl har jag rå zucchinipasta, broccoli, rödkål, rödlök, tomat, gurka och böngroddar. Till det så har jag stekt sojafärs med lite soja, sambal oelek, sweet chili purjolök, salt och peppar. Så himla enkelt! Den här lunchen var klar på mindre än 15 minuter vilket var ganska skönt. 🙂 Sedan så älskar jag soja så jag ringlade på lite över grönsakerna sen också. Mums!


Here is today’s lunch. 🙂 A quick and easy one but at the same time so good!

I have recently got such sick cravings for raw vegetables, it feels so fresh in some way. Or,  it is!

So in today’s bowl I have raw zucchini pasta, broccoli, red cabbage, red onion, tomato, cucumber and bean sprouts. And to that I fried soy mince with a some soy, sambal oelek, sweet chili, leek, salt and pepper. So  easy! This lunch was ready in less than 15 minutes which was pretty nice. 🙂 Then i love soy so I added some over the vegetables too. Yum!

  1. Ellen, det finns ingen möjlighet att jag kan köpa den rosa tröjan du visade upp i din youtube video i förväg? (den som du sa att du hade i vit också, alltså tid 10.19 i din youtubvideo) Kan betala 50kr extra för den om det skulle vara så. Tror inte att jag kommer ha möjlighet att ta mig till bloppisen då det antagligen kommer vara fullt med folk där, jag får panik av för mycket folk på samma ställe. Försöker träna bort det men aa :/

  2. Hej Ellen! Lämnade ett meddelande på din instagram angående veganskt proteinpulver som jag har provat och som jag älskar 🙂
    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..