Ännu en dejt på Sthlm Raw

Nu har det blivit mycket mat här på senaste! Hoppas att det känns okej?

Här några bilder från gårdagens lunch med Sabina på STHLM Raw. Vi åt ju där förra veckan också men det var så himla gott så vi ville gå dit nu igen, haha!

Jag tog samma som sist. Egentligen mest för att det var den största skålen dem hade. Jag var så himla hungrig så jag ville ha något som verkligen fyllde magen till bredden. Detta var då alltså en Raw Bowl med massor av grönsaker, nötter, fröer och guacamole. Sabina tog en macka, gurkmeja latte och smoothie bowl. Hennes bowl såg riktigt god ut så nästa gång ska jag kanske ta en sådan jag med!


Oh, I have posted a lot of food here recently. I hope you don’t mind?  

Here are some pictures from yesterday’s lunch together with Sabina at Sthlm Raw. We ate there last week too but we really enjoyed it so we wanted to go there this week too. Haha!

I took the same dish as last week. Mostly because that was the biggest bowl they served and I was really super hungry so I wanted something that really would fill my stomach! So I had this raw bowl filled with veggies, nuts and seeds + guacamole Sabina had a sandwich, a latte and a smoothie bowl. Her smoothie looked reeeeaally good so I think that I will order that next time we go there

LOADING..