BLOPPISEN!!

Hej hjärtan!

Nu äntligen kommer det nog lugna ner sig lite hemma hos mig. Igår var bloppisen och hela den här veckan har typ gått till förberedelser inför det. Men nu är det klart.

Det var verkligen superkul och jag fick träffa SÅ många av er. Det var jättemånga som kom vilket var jätteroligt. Ni alla är så vackra <3


Hello hearts!

Now, at last, it will calm down a little at my place. Yesterday was the bloppis and the whole week has gone to preparation for it. But now it is done.

It was really super cool and I got to meet SO many of you. It was a lot of people who arrived, which was great fun. 😀

Åh, det var verkligen SÅ mycket folk som ni ser. Såhär såg det ut de första 2 timmarna, man fick kanppt plats att röra sig där inne. 


Oh, really, so many people as you see. It looked like this the first 2 hours

Här med en av er. <3 <3 <3

Jag hade ett bord fyllt med träningskläder. Det såldes massor, allt från 30 – 200 kr. Så himla roligt att dessa kläder kommer till användning nu! Det är så onödigt att jag ska ha det liggande i källaren bara för att det inte får plats i min garderob här uppe i lägenheten. 😀 En tråkig grej är dock att vissa Gymshark plagg blev stulna. Så tråkigt att vissa gör så 🙁 Men men, vad tusan! Vissa människor är dummare än andra helt enkelt. 🙂

Jag har vissa kläder kvar dock, så för er som är intresserade och har swish så kan jag posta kläder till er. Skriv till mig på instagram direct så kan jag skicka bilder på det som finns kvar. Allt är i storlek S eller M.  Allt är sålt nu.


I had a table filled with exercise clothes. It sold lots, ranging from 30 – 200 kr. It feels good  that these clothes come to use now! It’s so unnecessary that I have these lying in the basement just because it does not fit into my wardrobe up here in the apartment. 😀 A sad thing, however, is that some Gymshark garments were stolen. So boring that some do so 🙁 But whatever, some people are dumber than others simply. 🙂

Tack fina ni alla som kom. Det var verkligen kul att få träffa er. FINASTE NI!

LOADING..