VLOGG 27.01.18

https://youtu.be/07eOP38dcls

Godmorgon!

Idag är jag uppe med tuppen. Jag ska iväg på ett frukostevent om en stund så jag är i fullgång att sminka ordning mig för att sedan åka dit. 🙂

Men innan jag åker vill jag dela dagens YouTube video med er. En ny vlogg, den filmades i lördags så den är fortfarande färsk. 🙂 Ni får hänga med mig till frisören, en dejt med Jesper och så är jag nere i källaren och röjer.

Hoppas att ni kommer att gilla den här videon. Lämna gärna en tumme upp och glöm inte att prenumerera på min kanal! ♡ Ni kan prenumerera på kanalen HÄR.


Good morning!

Today I’m up in time. I’m going to a breakfast event in a little while so I’m in the bathroom getting ready to  and then go there. 🙂

But before I go, I want to share today’s YouTube video with you. A new vlog, it was filmed on Saturday so it is still fresh. 🙂 You get to come with me to the hairdresser, a date with Jesper and I’m down in the basement and the fixing my wardrobe.

I hope that you will like this video. Please leave a thumbs up and do not forget to subscribe to my channel! ♡ You can subscribe to the channel HERE.

  1. Hejhej! Har följt dig både här på bloggen och på youtube i flera år. Nu när jag tittar på denna vlogg ser det ut som du gått ner massor i vikt? Är det så och isf är det medvetet? Kramis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..