BLOPPIS VLOGG

https://www.youtube.com/watch?v=iENcxscpAKc

Idag är det inte en god morgon. Jag har sovit dåligt och vaknat flera gånger på grund av en otroligt snorig näsa. Sen nu på morgonen så har jag ont i halsen dessutom och har just i skrivande stund tappat rösten. Jag blir så less, jag tycker att det räcker med sjukdomar nu.

Så sjuk som jag har varit den senaste månaden har jag inte varit på flera år. Men efter min operation så är det som att mitt immunförsvar har gått och gömt sig och jag blir sjuk heeeeeela tiden. Jag har ju haft feber nu i flera veckor till och från och nu är det halsen som ger upp?!

Så idag ställer jag in allt som jag planerat in (fan 🙁 ) och ska ligga på soffan och dricka te hela dagen framför en film. Men i innan jag kokar mitt te så ska jag dela dagens vlogg med er. Den är från söndagsens bloppis!! 😀

Hoppas att ni kommer att gilla den här videon. Lämna gärna en tumme upp och glöm inte att prenumerera på min kanal! ♡ Ni kan prenumerera på kanalen HÄR.


Today is not a good morning. I have slept badly and woke up several times because of an incredibly snotty nose. Now in the morning, I have a sore throat and have just lost my voice at the time of writing. I’m getting so sick all the time now recently.

As sick as I have been in the last month I have not been for several years. But after my surgery, it’s like my immune system has gone hiding and I’m getting sick aaaaaalll the time. I have had fever now for several weeks to and from and now it’s the throat that gives up ?!

So today I will have to lie on the couch and drink tea all day in front of a movie. But before I cook my tea, I’ll share today’s blog with you. It’s from Sunday’s bloppis !! 😀

I hope that you will like this video. Please leave a thumbs up and do not forget to subscribe to my channel! ♡ You can subscribe to the channel HERE.

    1. Motfråga: Om jag hade gått upp i vikt hade du då frågat hur jag blivit så stor?

      Jag tror faktiskt inte att du hade det och jag tycker helt ärligt att vi 2018 borde ha kommit så pass långt att vi inte kommenterade varandras vikt oavsett om den går upp eller ner. Eller hur kommer det sig att vi 2018 fortfarande tar oss friheten att kommentera varandras kroppar och vikt som att det hade någon betydelse? Bara en tanke. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..