Minusgrader

Inlägget innehåller annonslänkar

Solglasögon – LÄNK // Jacka – LÄNK // Byxor – LÄNK // Skor – LÄNK 

Jag klarar knappt av det här vädret. Jag förstår inte hur ni som bor uppe i norr klarar av vintern när det är såhär kallt. Jag höll på att bryta samman under den här promenaden och det var ”bara” minus 6 grader. Sen så var det en tjej som skrev till mig på Instagram att hon bor i Norrland och där var det minus 23 grader. MINUS TJUGOTRE?!

Mina händer och fötter klarar i alla fall inte av det här så det som var tänkt att bli en timmes promenad blev en kvart. Sen gav både jag och Jesper upp och ville gå in igen för att fingrarna ville typ  trilla av trots vantar, haha!


I hardly manage this weather. I do not understand how you guys who live in the north can handle the winter when it’s so cold. I was almost breaking down under this walk and it was ”only” minus 6 degrees. Then there was a girl who wrote to me at Instagram that she lives in Norrland and there it was minus 23 degrees. MINUS TWENTY THREE ?!

My hands and feet cant handle this, so what was supposed to be an hour’s walk was a quarter. Then both I and Jesper gave up and wanted to go in again because it felt like my fingers would fall off, haha!

    1. Nja det stämmer inte riktigt men absolut påverkar det ju om det blåser osv så -6 kan kännas kallare.. Men att -6 skulle kännas som -25, nä! 😛 Vi har bättre kläder helt enkelt här uppe plus att man vänjer sig 🙂 På bilden har hon liksom tunna yogabyxor, sommarskor, ingen mössa och en jacka som ser rätt kall ut.. No offense Ellen, gillar verkligen din blogg! <3

      1. Måste hålla med Ida här -6 här i Stockholm känns betydligt kallare än -20 uppe i norr då luften känns så mkt torrare där. Sen gör rätt kläder också skillnad men efter att ha bott i norr hela mitt liv och aldrig haft problem med kylan till nu att bo i Stockholm och då klagar jag av -2 då den liksom tränger in i varenda por

  1. Hej! Tänkte bara fråga hur det kommer sig att du blivit så smal/liten? Du hade ju rätt mycket muskelmassa på kroppen för ca 1/2 år sedan. Hur har du lyckats gå ner så mycket? har du ändrat din kost eller träning? För såg att du var vegan redan då och antar att man kanske går ner lite med tanke på att man har en växt baserad kost. Är själv i en jobbig period i min kropp just nu och behöver tips och trix.. Kan du inte göra ett separat inlägg om detta då jag antar att du fått mycket frågor om det.
    Kram du är grym!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..