Peanut butter bowl på Sthlm Raw

Mitt mobilskal –  LÄNK (Annonslänk)

Godmorgon!

Här ovan är lite bilder från en helt fantastisk frukost tillsammans med Sabina på Sthlm Raw. Vi har ätit där nu 3 gånger ihop och de två första gångerna tog jag deras raw bowl fylld med goda grönsaker, nötter, fröer, guacamole med mera. Men den här gången provade jag något nytt, en smoothie bowl!

Den jag tog hette Peanut butter bowl och det var helt seriöst en av de bästa smoothie bowls jag ätit! Och jag har ätit en del… 😉 Det var MYCKET jordnötssmör med fryst banan om jag får gissa. På toppen var det granola, färsk banan, cacao nibs och mer jordnötssmör. SÅ GOTT, detta smakade som efterrätt 

Jag ska göra något liknande hemma. Mixa fryst banan med en rejäl klick jordnötssmör, lite vanilj pulver och mandelmjölk. Super enkelt men så så så gott!


Good morning!

Here are some pictures from an amazing breakfast together with Sabina at Sthlm Raw. We have eaten there now 3 times together and for the first two times I took their raw bowl filled with good vegetables, nuts, seeds, guacamole and more. But this time I tried something new, a smoothie bowl!

The one I got was called  Peanut Butter Bowl and it was absolutely one of the best smoothie bowls I’ve eaten! And I’ve eaten a lot of smoothie bowls… 😉 It was A LOT of peanut butter with the frozen banana if I can guess. On top there were granola, fresh banana, cacao nibs and more peanut butter. SO GOOD, this tasted like dessert

I’m going to do something like this at home. Mix  frozen banana with a huge click peanut butter, some vanilla powder and almond milk. Super simple but so so so good!

  1. Wow!! Jordnötssmör är verkligen en av mina största cravings hela tiden haha 😉 Skulle kunna äta det till frukost, lunch och middag, med en god smoothie förstås 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..