Svarar på era frågor

https://youtu.be/16JzaUq6ylc

Godmorgon!

Jag har inte laddat upp något YouTube den här veckan som ni kanske märkt. Egentligen på grund av att jag varit sjuk med feber, snuva och ont i halsen. Jag antar att jag inte är den enda som är sjuk just nu? Jag mår i alla fall bättre nu och förhoppningsvis kanske jag får slippa att bli sjuk mer nu på ett tag, håller tummarna!

Igår tog jag äntligen tag i att filma den här Q/A videon. Jag har verkligen sett fram emot det och ni hade frågat massvis med bra frågor. TACK! Om ni gillade den här videon så kan jag kanske göra en del 2 med resten av frågorna? 🙂

Hoppas att ni kommer att gilla den här videon. Lämna gärna en tumme upp och glöm inte att prenumerera på min kanal! ♡ Ni kan prenumerera på kanalen HÄR.


Good morning!

I’ve been away from YouTube this week as you might have noticed. Actually because I was sick with fever and a sore throat. I guess I’m not the only one who’s sick right now? In any case, I feel better now and hopefully I may not get sick anymore for a while, hold your thumbs!

Yesterday I finally filmed this Q/A video. I’ve really looked forward to this and you had asked a lot of good questions. THANKS! If you liked this video, maybe I can do part 2 with the rest of the questions? 🙂

I hope that you will like this video. Please leave a thumbs up and do not forget to subscribe to my channel! ♡ You can subscribe to the channel HERE.

    1. Det är fortfarande operations bh. Kommer ha det på mig i 6 månader till 1 år dygnet runt. Har visat den i andra videor. Är från märket Freya och är köpt på Gustaf Mellbin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..