Min alla hjärtans dag

Jag tänkte dela lite bilder från gårdagen. Det var ju alla hjärtans dag så jag och Jesper hade en ”dejt dag”. Jag tycker att det känns som att vi har alla hjärtans dag varje dag egentligen, både jag och Jesper är väldigt romantiska och är väldigt bra på att både uppskatta och uppvakta varandra varje dag.

Men det kändes lite kul att gå på en riktigt dejt just detta datumet bara för att! 😀


I was going to share some pictures from yesterday. It was Valentine’s Day so I and Jesper had a ”date day”. I think it feels like we have Valentine’s Day every day, both me and Jesper are very romantic and are very good at both appreciating and do sweet things for each other every day.

But it felt a bit fun to go on a real date on this specific date just because! 😀

Vi började med att åka till Tele2 Arena och spela minigolf. Jag har velat åka dit sen det byggdes för några år sedan men har aldrig tagit tag i saken och faktiskt gjort det. Men igår åkte vi äntligen dit och jag kan varmt rekommendera er att också åka dit någon dag. Banan var superfin och varje hål var en sevärdhet i Stockholm. Ni ser Kaknästornet och globen på bilderna ovan. 😀


We started by going to the Tele2 Arena and playing mini golf. I have wanted to go there since it was built a few years ago but never grasped the case and actually did it. But yesterday we finally went there and I would highly recommend you to go there too. The course was superficial and every hole was an attraction in Stockholm. You see Kaknestornet and Globen in the pictures above. 😀

Här är några bilder som vi tog utanför tele2 arena när vi hade spelat klart. Jag var inte alls särskilt bra på mini golf men Jesper däremot var jättebra. Så jag förlorade och han vann, självklart. 😉 Jag är dock inte en dålig förlorare utan jag hade jätteroligt och jag känner mig alltid lite extra pirrig i magen när jag får gå på dejt med min man. Tänk ändå vilken lyx att fortfarande få känna det där pirret efter nästan 7 år!! <3


Here are some pictures that we took outside tele2 arena when we had finished playing. I was not particularly good at mini golf but Jesper was great. So I lost and he won, of course. 😉 However, I’m not a bad loser, I was very excited and I always feel a some butterflies in my belly  when I go out with my man. Still imagine what luxury to still feel like that after almost 7 years !! <3

Sen avslutade vi med middag på Thai Korat i Sickla. Detta är min favorit thai resturang i Stockholm, deras mat är sjukt god. Vi åt varsin röd curry med massor av grönsaker och tofu. Mums!

Sen avslutade vi kvällen hemma i soffan med massa mys. En riktigt bra dag minst sagt. Jag hoppas att ni också hade en mysig dag oavsett vad ni gjorde. <3


Then we finished with a dinner at Thai Korat in Sickla. This is my favorite thai restaurant in Stockholm, their food is very good. We both had a  thai red curry with lots of vegetables and tofu. Yum!

Then we finished the evening at home on the couch with lots of cuddling. A really good day to say the least. I hope you also had a cozy day no matter what you did. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..