Dagens lista

Dagens humör & mående: Jag är faktiskt på ganska bra humör idag. Jag startade min morgon med att leka med mina hundar ute i snön, det är så roligt att gå ut med dem nu för båda två blir helt tossiga av snö. Sen att solen skiner idag gjorde att jag tyckte att det blev kul också! Hur jag mår idag? BRA!

Dagens borde: Jag borde verkligen spela in en voice over till en video som jag har filmat. Jag tycker att det är så himla svårt att göra just det och därför har jag skjutit på det i flera dagar… Men idag ska jag göra det! Sen borde jag även skriva 2 fakturor och även ringa till banken (jag ska starta AB, yeeey)

Dagens smink: Maskara och ögonbryn enbart.

Dagens klädsel: Jag har precis varit tränat på gymmet och dagens outfit blev tights och topp från Gymshark, skorna är från Adidas.

Dagens materiella vill ha: Egentligen ingenting, jag vill bara handla mat. Vår kyl och frys är verkligen tömd nu. Men en storhandling är planerad på fredag då vi får låna en bil av våra föräldrar. Jag brukar beställa hem mat men det har varit så många förfrågningar på YouTube efter en ”storhandla med mig” video och då kan jag ju inte sitta vid datorn utan måste till en fysisk butik. Så på fredag ska jag både få handla och filma. 😀

Dagens fundering: Jag funderar på om jag ska göra en vloggvecka när vi är 35.000 prenumeranter på min YouTube kanal. Vad tycker ni om det? Att jag laddar upp en video varje dag 7 dagar i streck, kul! Så prenumerera på min kanal nu om du inte redan gör det! Klicka HÄR för att komma till min kanal.

Dagens beroende: Rawana på YouTube. Hennes konto ger mig så mycket inspiration till olika maträtter som jag vill laga. Jag har kollat på säkert 30 videor från henne de 2 senaste dagarna, haha

Dagens längtan: Jag längtar tills nästa tisdag. Jesper fyller år då och jag har köpt en SÅ BRA present i år. Jag vill ge den NU NU NU. Hehe, men det får man ju inte. Så jag längtar tills tisdag när jag får se hans reaktion, hihi

Bilderna ovan är från Jespers födelsedag förra året. Jag överraskade med massvis med ballonger, en fin present och så hade jag bakat en vegansk fryst snickers tårta. Recept finns HÄR.

Dagens tråkigaste: En närstående har varit inlagd på sjukhus nu i 3 dagar och jag är väldigt rädd och orolig. Har gråtit en del senaste dagarna och är bara allmänt ledsen för hela situationen. Man känner sig så maktlös i sådana här situationer och det gör ont i mig att se att hon mår så dåligt. Men det verkar som att det i alla fall går åt rätt håll och det kommer att bli bra.

Dagens planer: Är samma som dagens borde. Att göra lite administrativa saker och göra klart en video som troligtvis kommer upp i helgen.

 

  1. Hej Fina du!! Nu måste jag faktist vara ärlig med dig.. tycker att du borde köra en vloggmånad istället för en vecka?! En vecka räcker inte jag vill se MER!! Haha ha det bra kraaaaaam <3

    1. Ååh söta du! Jag har gjort vlogg månad en gång men jag mådde verkligen dåligt då och tappade motivationen till mycket. Eftersom att jag ska blogga varje dag, instagram + youtube så blir det att jag måste jobba dygnet runt om jag ska uppdatera 3 olika plattformar om olika saker, ha ett intressant liv on dagarna och redigera videor om natten. En månad blir lite mycket men en vecka kan jag klara! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..