VLOGG 18.02.18

https://www.youtube.com/watch?v=ljd9Sj4KibY&t=26s

– Prenumerera på min kanal HÄR. –

Godmorgon!

Märker ni hur ofta jag filmar nu? Jag har försökt att gå tillbaka till  videor i veckan och det går ju bra, jag laddar upp nästan varannan dag. Det känns superkul och hoppas att ni känner samma. 😀

Här ovan är dagens video. EN vlogg som filmades i söndags; häng med mig till gymmet och träna lite rumpa, jag målar om köket  i mitt barndomshem och liiiite mer som jag inte tänker skriva utan ni får helt enkelt titta på videon! 😀

Hoppas att ni kommer att gilla den, kram!


Good morning!

Do you notice how often I’m filming now? I’ve been trying to go back to making 3 videos a week and I’m doing fine, I’ll upload almost every other day. It feels super cool and hope you feel the same. 😀

The above is today’s video. A video that was filmed on Sunday; hang with me to the gym, painting the kitchen in my childhood home and sooooome more that I wont write, but you just have to watch the video! 😀

Hope you will like it, xx

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..