Storhandla med mig #8

https://www.youtube.com/watch?v=VHk4pfLw1bo

– Prenumerera på min kanal HÄR. –

En av de mest efterfrågade videorna på min YouTube är storhandla med mig videor. Så idag blir det en sådan!

För att verkligen få till en bra storhandlingsvideo där jag verkligen storhandlar på riktigt så har inte vi handlat på jättelänge. Inte ens små handlat lite i den lokala butiken här där vi bor. Så det enda vi hade i vår kyl när vi åkte och handlade var 1 romansallad, 1/2 blomkål och soja. Så vi gick in för att verkligen FYLLA kyl, frys och skafferi nu. Hoppas att ni kommer att gilla videon. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..