Min valp – Utveckling

Jag vaknade ganska tidigt idag och fastande i mitt album på bilder med lilla Daisy. Jag är ju helt besatt av mina hundar, nästan på ett obehagligt sätt haha! CRAZY POODLE LADY! Men jag älskar mina små hjärtan mer än allt och vill alltid ha dem hos mig. <3  Hur som helst, jag hittade massa äldre bilder från de senaste månaderna och jag tänkte att det kunde vara lite mysigt att starta den här söndagen med en ”Daisys utveckling” typ storleksmässigt!


I woke up quite early today and I have since been going through  my album on pictures with little Daisy. I am completely obsessed with my dogs, almost in an unpleasant way haha! CRAZY POODLE LADY! But I love my little hearts more than anything and always want them with me. <3 Anyway, I found a lot of older photos from recent months and I thought it might be a little cozy to start this sunday with a ”Daisy” development in size!

Juni 2017

Första dagen som Daisy flyttade in till oss. I slutet av Juni 2017.


This picture is taken the first day that Daisy moved in to us. In the end of july 2017.

Vi hämtade Daisy i slutet av Juli, ganska spontant ändå. Självklart hade vi pratat om att vi ville ha en hund (främst jag) och så var jag inne och scrollade på kennelklubben och plötsligt kom det upp en bild på en lite lurvig sak och jag ringde till uppfödaren. Samma kväll åkte vi och hälsade på Daisy och jag blev K Ä R. Dagen efter mötte jag upp Daisy och uppfödaren hos vetrinären, vaccinerade min lilla tös och tog med henne hem. Så det tog inte ens 24 timmar från att jag såg annonsen till att Daisy var min. Jag är SÅ lycklig. <3


We picked up Daisy at the end of July, quite spontaneously. Of course we had talked about the fact that we wanted a dog (mainly me) and then I was scrolling at the kennel club and suddenly there was a picture of a little fluffy thing and I called the farmer. That same evening we went and greeted Daisy and I became IN LOVE. The next day I met Daisy and the breeder at the vet, vaccinated my little girl and I brought her home with me. So it did not even take 24 hours from when I saw the ad to that Daisy lived with me. I am so happy. <3

Augusti 2017

Så pytteliten!! Jag tror att hon bara vägde cirka 700 gram här, hon kändes så så ömtålig (vilket hon också var). Här fick hon också träffa Barbie för första gången, jag tror att hon bodde hos oss i cirka 3 veckor innan Barbie och Daisy blev introducerade för varandra. Anledningen till det var att vaccinationer, avmaskning osv skulle säkert fungera så att ingen av dem skulle bli sjuka av mötet. Det gick jättebra. <3


So mini!! I think she only weighed about 700 grams here, so she felt very fragile (as she was). Here she also met Barbie for the first time, I think she lived with us for about 3 weeks before Barbie and Daisy were introduced to each other. The reason for this was that vaccinations, masking etc. would certainly work so that neither of them would get sick of the meeting. It went well. <3

September 2017

 

Nu har Daisy blivit lite större och vi började gå ut och göra mer saker ihop. De första 2 månaderna gjorde vi inte så mycket utan vi spenderade mest tid hemma. Men här fick Daisy följa med ut och äta, hon följde med på event och vi åkte till Askersund och bodde på en Herrgård tillsammans med andra influensers en helg osv. Daisy älskar ju att följa med på event och träffa andra människor, hon får så mycket uppmärksamhet och det gillar hon starkt. Haha!


Now Daisy has grown a bit bigger and we started going out and making more things together. The first 2 months we did not do much, but we spent the most time at home. But here, Daisy had to come out and eat, she followed to events and we went to Askersund and lived on a mansion together with other influensers a weekend, etc. Daisy loves to attend events and meet other people, she gets so much attention and she likes her very much. Haha!

Oktober 2017

Nu har hon växt ganska mycket och jag tror att hon vägde ungefär 1,5 kg här. Min stora lilla tjej. <3


Here she has grown quite a lot and I think that she weighed about 1,5 kg here. My big little girl. <3

November 2017

I november fick Daisy uppleva sin första snö. SÅ SÅ SÅ KUL! Daisy totalt älskar snön och det är så roligt att se henne hoppa omkring. Hon verkligen skuttar fram genom snön, djupdyker med nosen ner först, rullar runt, skuttar mer… <3 <3 <3


In November, Daisy got to experience her first snow. SO SO CUTE! Daisy totally loves the snow and it’s so fun to see her jump around. She’s really shooting through the snow, she DIVES deep down with her nose down first, rolling around, jumping  more … <3 <3 <3

December 2017

Jag jobbade ju deltid med event här och hon fick vara med till kontoret 3 dagar i veckan och hon trivdes superbra där. Det fanns 2 andra hundar där också så hon sprang och lekte hela dagarna medan jag satt vid datorn och rände runt på stan. Sen fick hon även vara med på de flesta event vilket hon totalt älskar som sagt tidigare!


I worked part-time with events here and she had to go to the office 3 days a week and she enjoyed that very well. There were 2 other dogs there too so she ran and played all day while I was sitting at the computer and ran around the city. Then she also participated in most events, which she totally loves as said before!

Augusti VS Februari

Här tog jag 2 bilder som jag håller henne i famnen ganska lika. Den till vänster är från augusti och den till höger är från förra helgen. <3  Ser ni vad stor hon blivit? Man tycker ju att hon är så himla liten men när man tittar tillbaka hur hon var förut så ser hon ju plötsligt stor ut nu?! hahah! Alltså detta är typ det bästa valet jag gjort, att hämta hem Daisy. Hon skänker mig så mycket glädje och kärlek varje dag, min finaste lilla valp. <3


Here I took 2 pictures that I hold her in my arms quite the same. The left is from August and the one on the right is from last weekend. <3 So this is kind of the best choice I made, to bring Daisy home. She gives me so much joy and love every day, my best little puppy. <3

  1. Åhhh har följt dig sen du inte var så stor främst yt men har även hittat till din blogg nu. Och måste bara säga wow du är så himla duktig och inspereande och ser verkligen upp till dig. Både att du kan ta hand om en hund hålla på med bloggen samt yt så sjukt duktig asså. Vet själv att det är svårt ned hund haha men dem ger en så mycket glädje. Du är fantastisk Ellen och en riktigt bra förebild❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..