Strawberry bowl

Åh hur gott ser inte detta ut då? Bilderna ovan är från tidigare i veckan när jag och Sabina möttes upp för en dejt på Sthlm RAW. Jag tog en strawberry bowl toppad med färska bär, banan, granola och kokos. Så gott! Dock kan jag efter att ha testat 2 av 3 av deras bowls så är deras peanut butter bowl godast, den är riktigt krämig och smakar glass! Så om ni någongång går dit så måste ni testa den! ;)

Idag däremot har jag först och främst ett viktigt möte på agendan. Jag ska åka till Bonniers om en stund och träffa Petra som har hand om mina samarbeten så ska vi prata genom dagens möte och sedan gå dit ihop. Jag är exalterad!  Wish me luck 😀


Oh how good does this look? The pictures above are from earlier this week when Sabina and I met up on a date at Sthlm RAW. I took a strawberry bowl topped with fresh berries, banana, granola and coconut. So good! However, after testing 2 out of 3 of their bowls, I can say that their peanut butter bowl is the best of them. It’s really creamy and tastes like ice cream! So if you ever go there then you have to try it out! 😉

  1. Hej fina Ellen! Jag vill bara säga att det skulle vara väldigt intressant att höra om din tid med anorexia som du gick igenom. Jag går själv i en behandling för den sjukdomen. Jag förstår om du inte vill prata om det så här öppet och respekterar det såklart. Om du hade velat prata om det hade du väl redan gjort det. Men ändå, bara så att du vet att intresset finns. Du verkar vara så himla härlig och är en förebild på så många sätt. Ha det bra <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..