Poké bowl med mamma

Hej hjärtan!

Idag har jag haft en jättemysig dag, verkligen. Jag vaknade på världens bästa humör till att börja med. Jag vet egentligen inte varför men jag var bara jätteglad. Solen sken och trots att det var -10 grader på Daisys morgonpromenad så gick jag lite extra långt bara för att jag njöt så mycket av vädret. Jag åt en god frukost med Jesper och sedan klev jag in i duschen, tvättade håret, gjorde hårinpackning, smorde mig med body lotion och gjorde ansiktsmask. Hör ni vilken drömmorgon?

Sen träffade jag mamma, vi har gått och shoppat hela dagen och så avslutade vi med en lunch på restaurangen Sovel i Sickla. Samma resturang som jag och Jesper hade en dejt på för ett par veckor sedan. Sovel är egentligen en kött resturang men den här asiatiska Poké bowlen är helt vegansk, även majonäsen! Så gott. Jag kan varmt rekommendera att gå dit och äta middag någon gång. 🙂

Jag och mamma sa precis hejdå och kvällen blir lugn här hemma. Några vänner ska komma hem till oss så vi lär ha en mysig kväll i soffan med massa snack och chips typ. 🙂 Hoppas att ni också har en mysig lördag!


Hi hearts!

Today I have had a really nice day, really. I woke up in the world’s best mood to begin with. I really do not know why but I was just feeling really happy. The sun was shining and even though it was -10 degrees on Daisy’s morning walk, I walked a bit extra long just because I enjoyed the weather. I ate a good breakfast with Jesper and then I showerd, washed my hair, made a hair mask, used body lotion and made a face mask. This was a great morning in other words!

Then I met mom, we have gone shopping all day and then we finished with a lunch at the Sovel restaurant in Sickla. The same resturant that I and Jesper had a date on a couple of weeks ago. Sovel is really a meat resturang but this Asian Poké bowl is completely vegan! So good. I highly recommend going there and have dinner sometime. 🙂

Me and Mom just said goodbye and the evening gets calm here at home. Some friends will come home to us so we will have a cozy evening on the couch with lots of talking and chips. 🙂 Hope you also have a cozy Saturday!

LOADING..