Veckans lista

VECKANS MÅENDE

Jag har mått ganska bra i allmänt denna veckan och jag har verkligen känt mig på bra humör. Särskilt nu i helgen.<3 Jag har umgåtts med hela min familj, både min egen och Jespers sida. Bilden ovan är med min syster när vi gjorde risk ettan i veckan. Det kändes bra att få det gjort, 1 steg närmre körkortet. 😀

VECKANS GODASTE MÅLTID

Detta har jag ätit 2 gånger den här veckan. Supergoda falafel wraps i rödkål med guacamole. Mums

VECKANS JOBB

Jag har haft några viktiga möten (som gått precis som jag velat), jag har kommit igång ordentligt med YouTube så jag har lagt mycket tid på att både filma och redigera. Svarat på mail, fotat och bloggat… Ni vet, det vanliga!

VECKANS TRÅKIGASTE

Att jag nu på söndag eftermiddag har känt mig lite låg och dessutom fått feber. 🙁 Jag mådde jättebra imorse, filmade min haul till instagram och sen när jag var klar så fick jag lock för öronen, huvudvärk och dessutom feber. Inte hög feber utan 38.2 grader som max senaste timmarna. Förhoppningsvis går det över hyfsat snabbt.

VECKANS LÅT

IDGAF med Dua Lipa. Jag totalt älskar den och den spelas på repeat här hemma!

VECKANS MYSIGASTE

Den här veckan har jag haft båda mina hundar här den större delen. Det mysigaste har varit att ligga i soffan på morgnarna med Jesper vid min sida och två lurvbollar som ligger och snarkar antingen på mig eller tätt intill. Mina små kärlekspaket. <3

VECKANS BÄSTA

Jespers födelsedag var veckans bästa. Det var verkligen mysigt att få skämma bort honom lite extra och att få se hur glad han blev när jag gav honom min present.

 

VECKANS BOOST

Den här veckan nådde vi 35.000 prenumeranter på min Youtube kanal vilket känns så så så kul!! Jag lovade att jag skulle göra en vlogg vecka när jag nådde 35k och den börjar den 13/3. Alltså inte nu på tisdag men tisdagen nästa vecka igen. 😀

VECKANS MEST LIKADE BILD

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..