Myslunch med Ida på Mahalo

Här är lite bilder från gårdagens lunch tillsammans med fina Ida.  Det var verkligen jättemysigt, vi satt och pratade i nästan 3 timmar innan vi sa hejdå. <3 Vi möttes upp på Mahalo strax innan 12 för att få bra bord inne i restaurangen. Det är alltid så himlans mycket folk där att det ibland kan vara lite svårt att få plats av min erfarenhet. Men med tanke på att vi var där hyfsat tidigt så fick vi ett mysigt bord där vi kunde sitta ett par timmar.

Jag är faktiskt lite nöjd med mig själv för jag provade en ny rätt från menyn som jag inte provat tidigare. Jag är annars en sådan person som gärna beställer samma sak vare gång för att jag vet att det är ett säkert kort och jag vill inte riskera att välja något som är mindre gott än det jag brukar ta, haha…  Men igår provade jag något nytt och jag ångrade mig inte då denna verkligen var supergod!!

Jag tog den rätten på menyn som heter Luaua bowl. Som på menyn beskrevs som följande: kryddig raw valnöt och solrosmince på en bas av gröna blad. serveras med avokado och blandade grönsaker tillsammans med vår sambal och cashew sour “cream” och toppas med koriander, pumpafrön och lime. Den smakade typ lite tacos, supergott! Jag kan varmt rekommendera er att prova denna och jag lär beställa den fler gånger. 😀


Here are some pictures from yesterday’s lunch together with beautiful Ida. It was really awesome, we sat talking for almost 3 hours before we said goodbye. <3 We met up at Mahalo just before 12 to get a good table at the restaurant. It’s always so many people there that it sometimes is a bit hard to get a nice table out of my experience. But given that we were there early, we had a cozy table where we could sit for a few hours.

I’m actually a little satisfied with myself because I tried a new dish from the menu that I haven’t tried before. I’m otherwise such a person who likes to order the same thing every time because I know it’s a safe card and I do not want to risk choosing something that’s less tasty than what I usually take, haha ​​… But yesterday I tried something new and I did not regret it since this really was super good !!

I took that dish on the menu called Luaua Bowl. As in the menu were described as: spicy raw walnut and sunflower mince on a base of green leaves. served with avocado and mixed vegetables together with our sambal and cashew sour cream and topped with coriander, pumpkin and lime. It tasted kind of tacos, super tasty! I highly recommend you to try this and I will order it more times. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..