En spontant resa till Danmark

Hej hjärtan!

Utsäkta dagens väldigt sena inlägg. Jag åkte spontant till Danmark nu över dagen och var haft fullt upp tills nu. Det är först nu som jag sitter ner på hela dagen faktiskt!

Jag sitter i skrivande stund i VIP loungen på Billund flygplats i Danmark och väntar på att det ska bli dags att flyga hem. Den här dagen har minst sagt varit hetsig men samtidigt väldigt kul! Att flyga fram och tillbaka samma dag…

Jag, Felicia, Marcel & Amanda 

Med fina Sabina & Felicia

Idag har jag varit på ett event tillsammans med Smashbox cosmetics! Planet från Arlanda lyfte vid 7:55 imorse och så åkte vi till Billud flygplats för att sedan åka buss till Esbjerg som ligger ganska i ”mitten” av Danmark.

Vi var influensers både från Sverige, Norge och Danmark där vilket var helt toppen! Vi fick känna och klämma lite på sminket, spreja graffiti (?), vi hade photoshoot och åt god mat. Jag har verkligen haft en toppen dag och stort tack till Smashbox som bjöd mig på det här eventet

Nu är jag dock supertrött och jag bara längtar tills vi får kliva på planet och komma tillbaka till Stockholm. Vill krypa ner i sängen med Jesper, äta chips och kolla på film

LOADING..