Mamma – Dotter dag

https://youtu.be/hHg8Ks2wgUA

– Prenumerera på min kanal HÄR. –

Godmorgon!

Snacka om att jag är trött idag. Igårkväll när jag kom hem från Danmark var jag så trött att jag nästan somnade MEDAN jag åt middag. Jag somnade med andra ord princip direkt som jag klivit innanför dörren

Men nog om gårdagen. Här ovan har vi dagens vlogg. En riktigt härlig mamma dotter dag där vi shoppar och äter gott hela dagen. Så himla mysigt!

 

  1. Hej Ellen!
    Undrar om du kan göra ett blogginlägg med tips på bra skor att gymma i? Som ger stabilitet och funkar till ”alla” övningar så som marklyft/ knäböj etc. Behöver köpa nya men vet inte alls vad jag ska kolla efter
    Tack för bästa bloggen och youtube

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..