Resan till rom från min telefon

Hej fina ni!

Jag är i Rom som ni kanske sett på min instagram men jag har inte lyckats få upp gårdagens blogginlägg där jag checkade in och visade bilder för er här. Pissigt hotell internet ni vet? Så här nedan är det inlägget som skulle kommit upp under gårdagen.


Hello, you guys!

I’m in Rome as you might have seen on my instagram but I have not managed to publish yesterday’s blog posts where I checked in and showed pictures for you here. Terrible hotel internet you know? Here is the post that should be posted during yesterday.

Mamma och Tilde kom och hämtade mig hemma i lägenheten redan vi 05:50 på morgonen och så åkte vi till Arlanda. Tänk ändå att jag har varit utanför dörren innan klockan 06 påväg till Arlanda 2 gånger denna veckan!!

Flygresan till Rom gick bra, jag sov faktiskt mestadels av tiden vilket var skönt. Jag ogillar att flyga, tycker att det är fruktansvärt tråkigt så jag älskar när jag lyckas sova bort tiden som spendera i planet, haha!


Mom and Tilde came and picked me up  at 05:50 in the morning and then we went to Arlanda. Imagine, however, that I have been outside the door before 6 o’clock on my way to Arlanda 2 times this week !!

The flight to Rome went well, I actually slept most of the time which was nice. I dislike flying, I think it’s terribly boring so I love when I manage to sleep away the time spending on the plane, haha!

Här sitter jag och posar. Detta är precis utanför hotellet. 🙂

Det första vi gjorde när vi kom fram var att ge oss ut för att leta rätt på ett trevligt ställe vi kunde äta på. Vi satt på en uteservering och beställde in varsin pasta med tomatsås och basilika. Begreppet ”al dente” fick sig en heeeeeelt ny mening när jag smakade detta. Wow alltså!

Helt klart supergott men inget särskilt. Svindyrt var det också, vi betalde närmre 800kr för denna pastan, haha!


The first thing we did when we arrived was to find a nice place we could eat at. We sat at an outdoor seating and ordered each pasta with tomato sauce and basil. The term ”al dente” got a whole new meaning when I tasted this.  wow

Obviously super tasty but nothing special. It was furious too, we paid almost 800kr for this pasta, haha!

Vi turistade lite på stan, käkade glass, kollade shopping och lite sevärdigheter… En väldigt mysig dag minst sagt! Tyvärr lyckades jag inte få min kamera att fungera och därav alla dessa mobilbilder. Jag har vloggat allt med så det kommer upp på YouTube i nästa vecka!


We did some sightseeing in the town, ate ice cream, watched shopping and a few attractions … A very nice day at least! Unfortunately, I did not get my camera to work and hence all these mobile images. I’ve vloged everything so it’s coming to YouTube next week!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..