Ginger Sapori e Salute

Jag tror att jag har hittat ett nytt favoritställe att addera till min lista med ställen som har fina smoothie bowls! Jag fick tips av en vän som pluggar här i Rom för tillfället om en resturang som heter ”Ginger Sapori e Salute”. Så vi promenerade dit för frukost och alltså, wow! Både så vackert att se på och samtidigt så himlans gott! Vi lär ju äta frukost här varje dag under vår vistelse, hihi 

Jag åt en acai bowl toppat med granola, jordgubbar och banan och till det beställde jag en färskpressad apelsin juice, mums! Mamma beställde in pannkakor och min syster tog en baguette fylld med mozzarella och pesto.

Jag längtar redan tills nästa frukost, åååh GOTT! 


I think I’ve found a new favorite place to add to my list of places that have nice smoothie bowls! I received tips from a friend who is studdyng here in Rome about a resturant called ”Ginger Sapori e Salute”. So we walked there for breakfast and so, wow! Both so beautiful to look at and at the same time so tasty! We will probably have breakfast here every day during our stay, hihi

I ate an acai bowl topped with granola, strawberries and banana and also  I ordered a freshly squeezed orange juice, yum! Mom ordered pancakes and my sister took a baguette filled with mozzarella and pesto.

I’m allready looking forward to breakfast tomorrow. 

  1. Hej Ellen! Kul att ni är Rom! Jag ska dit med min pojkvän om två veckor och tänkte höra hur vädret är? Tycker de ser ut som ni har ganska tunna kläder på er? Läste att de ungefär är 16 grader där den här tiden på året stämmer de? Kan du inte även skriva om fler restauranger ni besökte och lite om andra saker man inte ska missa när man är där utöver dom vanligaste sevärdheterna? Tack för en toppen blogg
    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..