Snap shots från dagen

Solglasögon – LÄNK (Annonslänk)

Det bästa med Rom hittills är solen. Ser ni på bilden, inte ett enda moln på himlen?  Dock är det lite kyligt så när vi sitter på uteserveringar såhär får jackan vara på!


The best of Rome so far is the sun. Do you see the picture, not a single cloud in the sky? However, it’s a bit cool, so when we sit outside like this we need to wear a jacket!

2 bilder från vår ”fika paus” emellan alla butiker!


2 snap shots from todays ”fika paus” when e needed to sit don for a moment between all the stores we were visiting!

En selfie inne på Chanel butiken. Tyvärr blev det ingen shopping dock. Så tråkigt att inte en enda av deras väskor är utan skinn… 🙁


A mirror selfie from the Chanel store. We didnt shop anything though… Its so sa that they dont sell a single hand bag that is not made out of real skin from a animal…

Såklart gick vi upp för Spanska trappan. Vi till och med satte oss mitt i den och bara satt och kollade på folk, njöt av solen i 15 minuter innan vi gick vidare. Så mysigt! Jag tycker faktiskt att det är väldigt roligt att se alla dessa historiska byggnaderna och platserna som man läst om i skolan nu när vi är här.


Of course we walked up  the Spanish Steps. We even sat in the middle of it and just sat watching people enjoying the sun for 15 minutes before moving on. So cozy! I actually think it’s very fun to see all these historical buildings and places you read about in school now that we’re here.

Kvällen avslutades med middag på Hard Rock Café efter Tildes önskan. Både mamma och Tilde åt någon typ av vegetarisk hamburgare och till mig löste dem en egen rätt som inte fanns på menyn. Inget de serverade var veganskt så dem slängde ihop en stor sallad med massvis med grönsaker, nötter och en god vinigrett. Till det beställde jag in en pommes för att säkert bli mätt och WOW, haha vi alla 3 typ rullade ut därifrån. 😀


The evening ended with dinner at Hard Rock Café after Tilde’s wish. Both Mom and Tilde ate some kind of vegetarian burgers and for me they made a special vegan dish that were not on the menu. Nothing they served was vegan so they threw a large salad with lots of vegetables, nuts and a good dressing. I also ordered pommes frites to surely get full after this dinner  and WOW, haha we all 3  rolled out from there. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..