Vloggvecka dag 1

https://youtu.be/gQwSY6jboIU

– Prenumera på min kanal HÄR – 

Nu är det måndag igen och idag börjar vlogg veckan!! Alltså kommer jag att ladda upp en ny vlogg nu 7 dagar i streck!! Wow vilken utmaning

Dock är jag smartare denna gången än tidigare och har börjat filma flera dagar i förväg så att jag inte har behövt stressa med redigeringen och vara uppe halva nätterna och jobbat. Dagarna som kommer upp är dock filmade i ordning så det är en hel vecka i rad men förskjuten så att säga 😉 Första dagen är idag och det är min onsdag. HÄNG MED TILL DANMARK!

Vilken hetsig dag alltså, men så kul! Hoppas att ni kommer att gilla den här vloggen

  1. Hej Ellen!
    Jag och min sambo har i flera år funderat på att köpa en toy/dvärgpudel, och kollar just nu efter möjligheter att få köpa en i sommar. Jag tänkte bara höra hur det går för er med Daisy, fungerar allting bra och tycker ni hon är i en lagom storlek? Jag vet att du har erfarenhet av pudlar sedan tidigare, men tror du att en toypudel är en bra ras för någon som inte haft hund tidigare?

    Hoppas du får en fortsatt trevlig dag!

    Kram,
    Elin

  2. Kan verkligen känna igen mig i att vilja ha koll på saker jag ska göra och planera allt. Ibland är det däremot väldigt skönt att bara vara spontan och ta saker som de kommer – ser ut som ni hade det mysigt!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..